TERVETULOA LEIKKUULAUDALLE

Tammisen Leikkuulauta on täyttä asiaa lihasta. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine. Onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni. Leikkuulaudalta saat näihin onnistumisiin parhaat mahdolliset lähtökohdat. Tervetuloa lihanystävien kohtaamispaikkaan!

Reseptit

Kaikki lähtee 100 % suomalaisesta lihasta. Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Leikkuulaudalta löydät ohjeet ravintolatasoisiin gourmet-herkkuihin ja hyvään perusruokaan. Näillä resepteillä onnistut varmasti.

Katso reseptit

Videovinkit

Vinkeistämme löydät parhaat ohjeistukset lihan käsittelyyn ja valmistamiseen. Olemme koonneet tänne videoita esimerkiksi lihan leikkaamisesta, monipuolisista käyttöyhteyksistä ja maustamisesta.

Katso videovinkit

Jäljitettävyys

Tamminen on edelläkävijä lihan alkuperän jäljitettävyydessä. Meille on tärkeää, että koko tuotantoketjumme on läpinäkyvä. Rotukarja- ja luomunautatuotteet ovat jäljitettävissä aina kasvatustilalle asti pakkauksen etikettiin tulostetun tuottaja-/eränumeron kautta.

Jäljitä tuote

Tuotteet

Tammisen tuotteet on jo yli 20 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti oman suosikkisi.

Tutustu Tammisen tuotteisiin

Lihainfo

Leikkuulaudan Lihainfo on rouhea tietopaketti lihasta. Täältä löydät tietoa esimerkiksi eri ruhon osista ja niiden käyttötarkoituksesta, lihan käsittelystä sekä pihvikarjaroduista.

Tutustu vinkkeihin