Facebook Instagram

 

TÄNÄ KESÄNÄ
grillaillaan ja chillaillaan,
mahtavalla maulla ja mehukkuudella,
täyteen ladatuilla, jenkkityylisillä
pihveillä.

 

TUOTTEET

Naudan Tomahawk Steak

valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä naudanlihasta. Kookas, luullinen pihvi sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ulkofilettä.

Naudan Flat Iron Steak

valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä naudan lavasta, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa.

Naudan Flank Steak

valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä naudan kupeesta. Pyöreähkö Flank Steak on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun.

Naudan Flank Steak Maustettu

valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä naudan kupeesta. Pyöreähkö Flank Steak on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun.

Porsaan Flat Roast Steak

valmistetaan porsaan kinkun paisteista. Kookas valmiiksi maustettu pihvi on mehukasta ja koostumukseltaan mureaa.

Porsaan RUB Neck Steak

valmistetaan porsaan niskasta eli kasslerista. Kassler on erityisen maukasta ja mureaa sen luontaisesti sisältämän rasvan ansiosta.

SELAA

Reseptit

Kokeile herkullisia reseptejämme kesän grillaushetkiin!

 

NAUDAN TOMAHAWK STEAK, JALAPENOPIKKELSSI JA AVOKADOSALAATTI

 

AINESOSAT

n. 1,2 kg  Tomahawk Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Jalapenopikkelssi
3 dl valk. balsamico viinietikkaa
1 dl punaviinietikkaa
3 rkl sokeria
1 tl mustapippuria
1 tl korianterinsiemeniä
1 tl fenkolinsiemeniä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl kuminaa
2 tl suolaa
¼ punttia tuoretta korianteria
10–15 jalapenoa
2 porkkanaa

 

Salaatti
2 avokadoa
2 esikeitettyä maissintähkää
½ kukkakaali
3 dl kermaviiliä
1 sitruuna
1 tl sokeria
1 tl sormisuolaa

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä n. 10 min. ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä n.10 min. ajan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Tomahawk Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Jalapenopikkelssi

  1. Laita kasariin kaikki muut aineet paitsi tuore korianteri, porkkanat ja jalapenot.
  2. Kiehauta viiden minuutin ajan ja jäähdytä liemi.
  3. Viipaloi porkkanat, jalapenot sekä tuore korianteri ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen.
  4. Anna pikkelssin maustua jääkaapissa kuusi tuntia ennen tarjoilua.

 

Avocadosalaatti

  1. Viipaloi avokadot ja kukkakaali, irrota maissinjyvät tähkästä. Laita ainekset kulhoon.
  2. Valmista kastike salaattiin sekoittamalla kermaviili, sitruunamehu, suola ja sokeri.
  3. Lisää kastike salaatin joukkoon ja sekoita.

 

PORSAAN RUB NECK STEAK, FRITEERATTU SALAATTI JA MAUSTEKASTIKE

 

AINESOSAT

n. 600 g RUB Neck Steakia

 

Friteerattu salaatti
300 g lootusjuurta
200 g sokerihernettä
1 puntti lehtikaalia
1 l rypsiöljyä friteeraukseen
suolaa ja valkopippuria myllystä

 

Mausteinen kastike
8 dl lihalientä
2 dl soijakastiketta
200 g ruokosokeria
10 kpl tähtianista
5 kpl valkosipulin kynttä
2 kpl chiliä
1 puntti korianteria

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
  2. Grillaa pihviä käännellen grillissä n. 18 – 20 minuutin ajan. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi. Leikkaa kypsennetty RUB Neck Steak neljään osaan. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Friteerattu salaatti

  1. Kuori lootusjuuri ja leikkaa siitä ohuita siivuja. Puolita sokeriherneet, paloittele lehtikaali ja poista keskiosa lehdistä.
  2. Kuumenna rypsiöljy 145 asteiseksi. Friteeraa öljyssä ensin lootusjuuri siivuja n. 6 minuutin ajan. Nosta siivut talouspaperin päälle kuivumaan.
  3. Friteeraa seuraavaksi lehtikaalin paloja n. 2 minuutin ajan ja nosta ne myös talouspaperin päälle kuivumaan.
  4. Friteeraa lopuksi sokeriherneitä n. 1 minuutin ajan ja nosta talouspaperin päälle. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

 

Mausteinen kastike

  1. Kaada lihaliemi kasariin ja lisää joukkoon pilkottu chili, tähtianikset sekä valkosipulit. Anna hautua n. 10 minuutin ajan.
  2. Lisää ruokosokeri ja soijakastike. Jatka haudutusta miedolla lämmöllä n. 20 minuutin ajan.
  3. Lisää kastikkeeseen lopuksi pienitty korianteri. Vinkki: voit halutessasi hauduttaa kypsennettyjä pihvejä kastikkeessa.

 

NAUDAN FLAT IRON STEAK JA LIME-MELONISALAATTI

 

AINESOSAT

n. 500 g Flat Iron Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Lime-melonisalaatti
2 tl oliiviöljyä
1 lime
1tl sokeria
½ pieni vesimeloni
¼ puntti minttua
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä  noin 3–5 min. ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi Flat Iron Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Lime-melonisalaatti

  1. Pese lime huolellisesti, halkaise ja purista mehu pieneen astiaan. Lisää mehun joukkoon oliiviöljy, sokeri ja mustapippuria.
  2. Leikkaa jäljelle jääneestä limen kuoresta sekä mintun lehdistä ohuita suikaleita. Kuori meloni ja leikkaa kuutioiksi. Lisää lime- ja minttusuikaleet melonikuutioiden joukkoon.
  3. Kaada limemarinadi melonikuutioiden päälle ja lisää lopuksi suolaa maun mukaan.

 

NAUDAN FLANK STEAK JA PANZANELLASALAATTI

 

AINESOSAT

n. 500 g Flank Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Panzanellasalaatti
1 puntti basilikaa
2 siivua vaaleaa leipää
5 tomaattia
1 dl pestokastiketta
2 rkl suolapähkinämurua

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa tai paista paistinpannulla korkealla lämmöllä noin 5-7 min. ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Flank Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Panzanellasalaatti

  1. Pese ja leikkaa tomaatit lohkoiksi kulhoon.
  2. Rouhi leipä pieneksi ja lisää tomaattien joukkoon yhdessä revityn basilikan ja pestokastikkeen kera.
  3. Sekoita salaatti huolellisesti ja koristele annos suolapähkinämurulla.

 

PORSAAN FLAT ROAST STEAK, JUURESLISUKE

 

AINESOSAT

n. 400 g Flat Roast Steakia

 

Juureslisuke
300 g punajuurta
300 g mustajuurta
300 g broccolinia
1,5 dl rypsiöljyä
sokeria
suolaa ja valkopippuria myllystä

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa Flat Roast Steakia käännellen grillissä tai paista keskilämpöisellä paistinpannulla n. 14 – 16 minuutin ajan. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Leikkaa kypsennetty Flat Roast Steak neljään osaan. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin

 

Juureslisuke

  1. Kuori ja paloittele puna- ja mustajuuret uuninkestävään vuokaan. Lisää rypsiöljy puna- ja mustajuurten sekaan vuokaan ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan.
  2. Lisää joukkoon broccolinit ja jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuutin ajan.
  3. Mausta sokerilla, suolalla ja valkopippurilla.