Facebook Instagram

Tamminen

 

 

Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Meille liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni. Näihin onnistumisiin me haluamme tarjota parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Siksi Tammisella vannotaan käsityön nimiin. Moni liha-alan toimija käyttää koneita tehokkuuden lisäämiseksi, meillä suurin osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi. Esimerkiksi kaikki pihvit ja palalihat leikataan käsin.

Kokeneimmilla lihanleikkaajillamme on kymmenien vuosien kokemus. Juuri nämä käsityötaiturimme tekevät viimeiset vaiheet, kuten palapaistien leikkaamisen. Voit siis olla varma, että löydät Tammisen paketeista vain huolella viimeisteltyä laatulihaa.

Lihan hyvä laatu lähtee eläinten oikeanlaisesta kasvatuksesta. Siksi otamme kasvatukseen liittyvät kysymykset vakavasti, ja olemme erikoistuneet lajityypillisesti kasvatettuun kotimaiseen lihaan. Lajityypillinen kasvatus tarkoittaa sitä, että eläimet saavat kasvaa oloissa, joissa niiden luonnolliset tarpeet ja hyvinvointi on huomioitu esimerkiksi liikkumatilan, ravinnon ja eläinten kanssakäymisen suhteen. Olemmekin edelläkävijä lihan jäljitettävyydessä, ja Rotukarja-tuotteemme ovat jäljitettävissä tilalle asti.

Yrityksellämme on FSSC 22000 -laatusertifikaatti, elintarvikkeiden tuoteturvallisuuden sertifiointiohjelma, joka kertoo osaltaan toimintamme luotettavuudesta.

Lihatukku Harri Tamminen Oy on perustettu vuonna 1994, ja Tammisen suvussa työ liha-alalla  jatkuu jo kolmannessa polvessa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen.

Vuonna 2015 Tamminen juhli 20-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi julkaisimme Tammisen tarina -videon, joka kertoo ennen kaikkea käsityöläisyydestä, perheestä ja asenteesta.

 

 

Voit myös katsoa pidemmän version videosta.

OIVA