Facebook Instagram

 

 

Tämän kesän
parhaimmat Burgerit valmistuvat
100 % suomalaisista Burgerpihveistämme.
Makua ja mehukkuutta ei näistä
pihveistä puutu.

 

 

TUOTTEET

Naudan Original Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta naudanlihasta. Nämä alkuperäisen reseptiikan mukaisesti valmistetut Burgerpihvit sopivat moneen makuun. Tuttu tuote uudessa pakkauksessa

Naudan Premium Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta naudanpaistista. Näihin Burgerpihveihin valmiiksi lisätyt mausteet, suola & mustapippuri, korostavat Premium tasoista, lihaisaa makua.

Naudan Juustoinen Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta naudanlihasta. Mahtavaa extra mehukkuutta näihin Burgerpihveihin tuo niiden valmistuksessa käytetty maukas kotimainen sulatejuusto.

Porsaan Maustettu Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta porsaanlihasta. Nämä tuhdilla Bbq-maulla ja makeudella valmiiksi maustetut Burgerpihvit valloittavat mehukkuudellaan ja herkullisuudellaan.

Luomukaritsan Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta luomukaritsanlihasta. Välimerellistä makua näihin Burgerpihveihin tuovat karitsanlihan herkullista makua korostavat luomuvalkosipuli ja luomuyrtit.

Mini Festive Burgerpihvi

valmistetaan 100 % suomalaisesta, jauhetusta naudan- ja porsaanlihasta. Näiden monikäyttöisten ja pienikokoisten Burgerpihvien perinteinen maustemaailma valloittaa herkullisuudellaan.

SELAA

LISUKERESEPTIT

Tuunaa herkullinen hampurilainen maistuvien reseptiemme avulla!

AINESOSAT

2 dl ruokaöljyä
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää loput ainekset joukkoon. Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana. Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua. Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.

 

TERIAKI MAJONEESI
Lisää majoneesin perusohjeeseen
1½ rkl teriaki kastiketta

 

SRIRACHA-SOIJA MAJONEESI
Lisää majoneesin perusohjeeseen
1 rkl soijaa
1½ rkl sriracha kastiketta

AINESOSAT

1/2  annos valmista majoneesia (katso perusohje)
1 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl limen mehua
1 rkl savustettua
paprikajauhetta
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Valmista aioli sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

AINESOSAT

1 mango
1 punasipuli
1 punainen chilipaprika
1 dl mangososetta
0,5 dl sokeria
1 tl öljyä
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Paloittele kuorittu mango kuutioiksi. Halkaise chilipaprika ja poista siemenet. Pilko kuorittu punasipuli ja chilipaprikan puolikkaat pieniksi paloiksi. Kuumenna sipulia ja hienonnettua chiliä kasarissa tai paistinpannulla öljyn kanssa ja lisää loput ainekset joukkoon. Jatka keittämistä varovasti sekoittaen, kunnes seos on paksua ja mangot ovat pehmenneet. Jäähdytä ennen tarjoilua.

AINESOSAT

300 g valkokaalia
1 iso porkkana
1 dl majoneesia (katso perusohje)
1 tl sinappia
mustapippuria myllystä
sokeria ja suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta kuorittu porkkana. Sekoita loput ainekset kulhossa ja lisää suikaloitu kaali ja porkkanaraaste joukkoon kevyesti käännellen. Peitä astia kelmulla ja anna kaalisalaatin vetäytyä muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.

AINESOSAT

4 tomaattia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 pieni chilipaprika
½ dl fariinisokeria
½ dl omenaviinietikkaa
1 rkl ruokaöljyä
suolaa ja mustapippuria maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Kalttaa tomaatit tekemällä tomaattiin ristiviilto ja kastamalla ne kiehuvaan veteen noin 30 sekunnin ajaksi. Jäähdytä tomaatit kylmässä vedessä ja poista niistä kuoret. Kuutioi kaltatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuoritut sipulit ja chilipaprika. Laita kaikki ainekset kasariin ja hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes ainekset ovat pehmenneet ja seos on sakeaa. Jäähdytä ennen tarjoilua.

AINESOSAT

100 g sinihomejuustoa
100 g maustamatonta
tuorejuustoa
½ dl kermaa
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Sekoita kerma, murennettu sinihomejuusto ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi esimerkiksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla maun mukaan. Voit valmistaa moussen myös fetajuustosta tai pehmeästä vuohenjuustosta.

AINESOSAT

300 g pekonia
1 punasipuli
1 dl ruskeaa sokeria
1 dl kolajuomaa
½ dl balsamicoa
3 kpl valkosipulia

 

VALMISTUSOHJE

Leikkaa pekonit suikaleiksi ja hienonna kuoritut valkosipulikynnet sekä punasipuli. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla tai kasarissa. Nosta ruskistunut ja rapea pekoni lautaselle. Paista hienonnetut sipulit pekonirasvassa, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää paistettu pekoni ja loput ainekset joukkoon ja jatka keittämistä varovasti sekoittaen, kunnes seos on paksua. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua.

AINESOSAT

2 isoa punasipulia
3 rkl balsamicoa
3 rkl ruokaöljyä
1 tl sokeria
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

Pilko kuoritut punasipulit ohuiksi viipaleiksi ja laita ne astiaan. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää viipaleiden päälle. Kääntele sipuleita huolellisesti marinadissa. Peitä astia kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.

Burgerpihvien kypsennysvinkin löydät tuotteen etiketistä.