Facebook Instagram

HYVÄ RUOKA JA HYVÄ SEURA MUODOSTAVAT
KESÄN LYÖMÄTTÖMIMMÄN PARIVALJAKON!

Kesän parhaat muistot syntyvät rennosta yhdessäolosta ja monipuolisista grillattavista. Chillin’ and Grillin’ -valikoimamme tarjoaa mahdollisuuden sekä helppoon ja nopeaan grillaukseen että ajan kanssa kokeiluun ja briljeeraamiseenkin – aivan kuten kuhunkin kesähetkeen parhaiten sopii.

WANTED NAUDAN
TOMAHAWK STEAK, NATURELL

Iso maku, mahtava mureus.
100 % suomalaisesta naudanlihasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ulkofilettä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
MAMINHA, NATURELL

Mahtavan makuinen Maminha
leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä. Tuote tunnetaan myös nimellä Tri-tip. Kookas kolmion muotoinen naudanlihapala leikataan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
FLANK STEAK, NATURELL

Kookas, amerikkalaistyylinen laatupihvi.
100 % suomalaisesta naudan kupeesta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu pihvi on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
FLAT IRON STEAK, NATURELL

Lihaisa laatupihvi.
100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas maustamaton pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
PETITE TENDER, NATURELL

Extramureaa laatulihaa.
100 % suomalaisesta naudan lavasta käsityönä leikattu ja viimeistelty, luontaiselta koostumukseltaan erityisen murea maustamaton osa, joka muistuttaa ulkonäöltään sisäfilettä. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena tai paksuina viipaleina grillissä grillaten ja soveltuu mitä mainioimmin lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
PICANHA, NATURELL

Parasta grilliin.
100 % suomalaisesta naudanlihasta arvostetulla leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu, maukas ja murea, kolmion muotoinen ulkopaistin kärkiosa. Luontaisesti runsas ja herkullinen rasvapeite korostaa lihan maistuvaa mehukkuutta. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena grillissä grillaten ja soveltuu viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
SPIDER STEAK, NATURELL

Aromikas laatuliha.
100 % suomalaisesta naudanlihasta valmistettu runsasrasvainen ja koostumukseltaan pehmeä pihvi, joka leikataan ja viimeistellään käsityönä harvinaisella leikkuumenetelmällä naudan lantioluun sisäosista. Nimi viittaa pinnan marmorikuvioon. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

PORSAAN GRILLIFILEE ULKOFILEESTÄ,
CLASSIC BBQ

Klassikkomakua grilliin.
Classic BBQ Porsaan grillifilee leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustettu grillifilee kypsennetään kokonaisena paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuu käytettäväksi viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

PORSAAN GRILLIPIHVI KASSLERISTA,
BBQ RUB

Maistuvaa RUB-possua.
BBQ Rub Porsaan grillipihvit leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan kasslerista. Valmiiksi maustetut grillipihvit kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuvat käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

PORSAAN GRILLIPIHVI ULKOFILEESTÄ,
SWEET BBQ

Laatupihvit grillihetkiin.
Sweet BBQ Porsaan grillipihvit leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustetut grillipihvit kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuvat käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

LOOSE PRESSED
NAUDAN BURGERPIHVI ORIGINAL

Entistä mureampaa makua.
100 % suomalaisesta naudanlihasta ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin. Lihaisan mureat ja mehukkaat burgerpihvit tarjoillaan kypsennettyinä hampurilaissämpylän välissä ja nautitaan lempilisukkeiden kera.

LOOSE PRESSED
NAUDAN SMASH BURGER

Nyt smäshäillään.
100 % suomalaisesta naudanlihasta ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä korkeahkoksi muotoillut paistovalmiit burgerpihvit litistetään kypsennyksen yhteydessä kuumalle paistinpannulle tai kuumaan grilliin. Lihaisan mureat ja mehukkaat burgerpihvit maustetaan kevyesti suolalla ja mustapippurilla ja tarjoillaan hampurilaissämpylän välissä lempilisukkeiden kera.

KIPINÄ®
GRILLIMAKKARA

Tästä ei maku parane.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä -grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen alkupalatarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista.

KIPINÄ®
KOLMEN JUUSTON GRILLIMAKKARA

Juustoista, mehevää makua.
Kipinä kolmen juuston grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin nperinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat juustogrillimakkarat maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

KIPINÄ®
WURSTI GRILLIMAKKARA

Lihaisan purtavaa laatua.
Kipinä wursti grillimakkarat valmistetaan
perinteisin menetelmin perinnesavustamossa
100 % suomalaisesta porsaanlihasta.
Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat ja karkearakenteiset wursti grillimakkarat kuumennetaan grillissä grillaten ja ne maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

SELAA

OSALLISTU ARVONTAAN KERTOMALLA KESÄN PARHAIMMASTA MAKUMUISTOSTASI
JA VOIT VOITTAA WEBER-PALLOGRILLIN.

Osallistu Tammisen kuumaan markkinointiarvontaan kampanja-aikana 24.4.-31.7.2023,
kertomalla parhaimmasta kesän makumuistostasi.
Osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain, touko-, kesä- ja heinäkuussa Weber -hiiligrilli,
(malli Weber Master Touch GBS SE E-5750 arvo n. 325 €)
sekä 10 kpl Tamminen-tuotelahjakortteja (arvo 20 €/kpl).
Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttöä ja lähettämistä.
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat täyttäneet järjestäjän verkkosivujen
sähköisen kampanja-arvontalomakkeen kampanja-aikana ohjeiden mukaisesti.
Lisätietoja arvonnasta ja palkinnoista arvonnan säännöissä.

  Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.

  ONNEKSI KESÄPÄIVIÄ RIITTÄÄ,
  JOTEN AIKAA ON MONEEN.

  Voidaan grillata isot mehukkaat pihvit ja istahtaa yhdessä jaettavan syötävän pariin,
  toisella kertaa kokoontua grilliherkuilla täydennettyjen sormisyötävien äärelle tai nauttia nopeasti valmistuvista hampurilaisista lempilisukkeiden kera.
  Päivän fiilis ja seura ratkaiskoon!

  Parasta kesässä on tietysti grillaaminen. Toki mä grillaan ympäri vuoden, mutta kesällä se tuntuu ihan spesiaalilta jutulta, kun kokkailu siirtyy keittiöstä ulos grillin äärelle. Siinä voi sitten välillä fiilistellä ajan kanssa vähän vaativimpiakin tarjoiluja, varsinkin ystävien kesken ja sit taas arkena ruoka valmistuu nopeastikin grillissä, ja siihen saa monipuolisuutta maistuvista kesän antimista.

  Mulle parasta kesässä on tietty loma. Ei oo koulua ja saadaan valvoa ja olla paljon ulkona. Mä tykkään kun me pelataan kaikkia pihapelejä siskon ja äitin kaa kun iskä grillaa. Mun iskä on tosi hyvä grillaamaan, vaikken mä ihan aina uskallakaan kaikkee maistaa, mitä se laittaa. Mut hampparit on ainakin tosi hyviä, ihan mun lemppareita.

  Mun mielestä parasta kesässä on lämpö ja valoisuus. Se kun arjen kiire hellittää hieman eikä tarvitse olla niin tarkka kotihommista ja kellonajoista ja vietetään paljon aikaa ulkona. Voi rentoutua ja nauttia pitkistä valoisista illoista ja herkutella puolison kokkaamia grilliruokia, jotka jostain kumman syystä tuppaavat onnistua aina ihan kymppinä.

  Musta parasta kesässä on se kun ollaan paljon perheen kaa yhdessä ja käydään kaikissa kivoissa paikoissa, niinku ollaan vaikka retkellä luonnossa ja nukutaan teltassa yö. Iskä tekee aina retkillä nuotion ja siinä me grillataan makkaraa. Meitä aina jännittää onnistuuko iskä sytyttää tulen semmosella kipinällä, mut se on kyl aika taitava.

  Kesässä on parasta vaan se, et on kesä. Mä tykkään kyllä kaikesta kesässä, valoisuudesta, lämmöstä, uimisesta ja joo, tietty ruoasta. Aina kun jollekin kaverille voi mennä grillaa, niin me grillataan kyl ihan kaikkee, niinku vaik burgerii, pihvejä tai makkaraa. Grillataan me kyl usein lisäksi maissii ja tomaattii ja muitakin kasviksii ja vihanneksii.

  Musta parasta kesässä on kaverit. On ihana valmistaa eväät mukaan ja lähtee vaikka rannalle  piknikille herkuttelemaan tai sitten vaan ollaan yhdessä jonkun luona ja grillataan jotain hyvää porukalla. Usein mietitään jo etukäteen mitä kaikkea syödään ja sit jokainen tuo jotain sovittua illanviettoon.