
WANTED NAUDAN
TOMAHAWK STEAK, NATURELL
Iso maku, mahtava mureus.
100 % suomalaisesta naudanlihasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ulkofilettä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
MAMINHA, NATURELL
Mahtavan makuinen Maminha
leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä. Tuote tunnetaan myös nimellä Tri-tip. Kookas kolmion muotoinen naudanlihapala leikataan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
FLANK STEAK, NATURELL
Kookas, amerikkalaistyylinen laatupihvi.
100 % suomalaisesta naudan kupeesta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu pihvi on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
FLAT IRON STEAK, NATURELL
Lihaisa laatupihvi.
100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas maustamaton pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
PETITE TENDER, NATURELL
Extramureaa laatulihaa.
100 % suomalaisesta naudan lavasta käsityönä leikattu ja viimeistelty, luontaiselta koostumukseltaan erityisen murea maustamaton osa, joka muistuttaa ulkonäöltään sisäfilettä. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena tai paksuina viipaleina grillissä grillaten ja soveltuu mitä mainioimmin lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
PICANHA, NATURELL
Parasta grilliin.
100 % suomalaisesta naudanlihasta arvostetulla leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu, maukas ja murea, kolmion muotoinen ulkopaistin kärkiosa. Luontaisesti runsas ja herkullinen rasvapeite korostaa lihan maistuvaa mehukkuutta. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena grillissä grillaten ja soveltuu viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

WANTED NAUDAN
SPIDER STEAK, NATURELL
Aromikas laatuliha.
100 % suomalaisesta naudanlihasta valmistettu runsasrasvainen ja koostumukseltaan pehmeä pihvi, joka leikataan ja viimeistellään käsityönä harvinaisella leikkuumenetelmällä naudan lantioluun sisäosista. Nimi viittaa pinnan marmorikuvioon. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

PORSAAN GRILLIFILEE ULKOFILEESTÄ,
CLASSIC BBQ
Klassikkomakua grilliin.
Classic BBQ Porsaan grillifilee leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustettu grillifilee kypsennetään kokonaisena paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuu käytettäväksi viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

PORSAAN GRILLIPIHVI KASSLERISTA,
BBQ RUB
Maistuvaa RUB-possua.
BBQ Rub Porsaan grillipihvit leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan kasslerista. Valmiiksi maustetut grillipihvit kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuvat käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

PORSAAN GRILLIPIHVI ULKOFILEESTÄ,
SWEET BBQ
Laatupihvit grillihetkiin.
Sweet BBQ Porsaan grillipihvit leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustetut grillipihvit kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuvat käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

LOOSE PRESSED
NAUDAN BURGERPIHVI ORIGINAL
Entistä mureampaa makua.
100 % suomalaisesta naudanlihasta ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin. Lihaisan mureat ja mehukkaat burgerpihvit tarjoillaan kypsennettyinä hampurilaissämpylän välissä ja nautitaan lempilisukkeiden kera.

LOOSE PRESSED
NAUDAN SMASH BURGER
Nyt smäshäillään.
100 % suomalaisesta naudanlihasta ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä korkeahkoksi muotoillut paistovalmiit burgerpihvit litistetään kypsennyksen yhteydessä kuumalle paistinpannulle tai kuumaan grilliin. Lihaisan mureat ja mehukkaat burgerpihvit maustetaan kevyesti suolalla ja mustapippurilla ja tarjoillaan hampurilaissämpylän välissä lempilisukkeiden kera.

KIPINÄ®
GRILLIMAKKARA
Tästä ei maku parane.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä -grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen alkupalatarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista.

KIPINÄ®
KOLMEN JUUSTON GRILLIMAKKARA
Juustoista, mehevää makua.
Kipinä kolmen juuston grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin nperinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat juustogrillimakkarat maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

KIPINÄ®
WURSTI GRILLIMAKKARA
Lihaisan purtavaa laatua.
Kipinä wursti grillimakkarat valmistetaan
perinteisin menetelmin perinnesavustamossa
100 % suomalaisesta porsaanlihasta.
Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat ja karkearakenteiset wursti grillimakkarat kuumennetaan grillissä grillaten ja ne maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.