Chillin’ and Grillin’

Kesän parhaat makumuistot
tehdään yhdessä!

Nyt on aika herkutella yhdessä, sillä kesän parhaat makumuistot syntyvät rennosta yhdessäolosta ja monipuolisista grillattavista. Chillin’ and Grillin’ -valikoimamme tarjoaakin mahdollisuuden sekä helppoon ja nopeaan grillaukseen että ajan kanssa kokeiluun ja briljeeraamiseenkin – aivan kuten kuhunkin hetkeen parhaiten sopii. Valmistaudu kesän parhaimipiin hetkiin laadukkailla kotimaisilla grillattavilla ja herkullisilla resepteillä.

Kuumimmat grillattavat kesän yhdessäolohetkiin!

SELAA

Wanted by Grill
naudan Tomahawk Steak

Iso maku, mahtava mureus. 100 % suomalaisesta naudanlihasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ulkofilettä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Picanha

100 % suomalaisesta naudanlihasta arvostetulla leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu, maukas ja murea, kolmion muotoinen ulkopaistin kärkiosa. Luontaisesti runsas ja herkullinen rasvapeite korostaa lihan maistuvaa mehukkuutta. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena grillissä grillaten ja soveltuu viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Maminha

Mahtavan makuinen Maminha leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä. Tuote tunnetaan myös nimellä Tri-tip. Kookas kolmion muotoinen naudanlihapala leikataan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flank Steak

Kookas, amerikkalaistyylinen laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan kupeesta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu pihvi on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Denver Steak

Naudan Denver Steak valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselästä. Mehukas ja murea Denver Steak omaa täyteläisen lihaisan maun sekä rakenteen ja se suositellaan tarjoiltavan medium-asteisena. Voidaan valmistaa kokonaisena grillissä grillaten tai pannulla paistaen. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kauden lisukkeiden kera.

Wanted by Grill
naudan Petite Tender

Extramureaa laatulihaa. 100 % suomalaisesta naudan lavasta käsityönä leikattu ja viimeistelty, luontaiselta koostumukseltaan erityisen murea maustamaton osa, joka muistuttaa ulkonäöltään sisäfilettä. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena tai paksuina viipaleina grillissä grillaten ja soveltuu mitä mainioimmin lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flat Iron Steak

Lihaisa laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas maustamaton pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flat Iron Steak, maustettu

Lihaisa laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas, valmiiksi maustettu pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

 

Porsaan Grillifilee ulkofileestä
Classic BBQ

Klassikkomakua grilliin. Classic BBQ Porsaan grillifilee leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustettu grillifilee kypsennetään kokonaisena paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuu käytettäväksi viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

Porsaan Grillipihvi ulkofileestä
Sweet BBQ

Laatupihvit grillihetkiin. Sweet BBQ Porsaan grillipihvit leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Valmiiksi maustetut grillipihvit kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten. Soveltuvat käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera.

Loose Pressed
naudan Burgerpihvi original

Entistä mureampaa makua. 100 % suomalaisesta naudanlihasta ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin. Lihaisan mureat ja mehukkaat burgerpihvit tarjoillaan kypsennettyinä hampurilaissämpylän välissä ja nautitaan lempilisukkeiden kera.

Artisan recipes
naudan ohut Burgerpihvi

Naudan ohuet burgerpihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Kypsennetään paistinpannulla paistaen tai vaihtoehtoisesti ne valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin. Mehevän maukkaat, lihaisan laadukkaat ja kookkaat burgerpihvit burgerpihvit tarjoillaan kypsennettyinä hampurilaissämpylän välissä ja nautitaan lempilisukkeiden kera.

Perinnesavustamon Kipinä®
grillimakkara

Lihaisan purtavaa laatua. Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä -grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen alkupalatarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista.

Perinnesavustamon Kipinä®
kolmen juuston grillimakkara

Mehevän juustoista makua. Kipinä kolmen juuston grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat juustogrillimakkarat maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

Perinnesavustamon Kipinä®
kolmen chilin grillimakkara

Kipinä kolmen chilin grillimakkarat valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho. Perinteisin menetelmin perinnesavustamossa leppäsavustetut kuuman lihaisat grillimakkarat kuumennetaan grillissä grillaten ja ne maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

Hyvä ruoka ja hyvä seura muodostavat
kesän lyömättömimmän parivaljakon!

Onneksi kesäpäiviä riittää, joten aikaa on moneen. Voidaan grillata isot mehukkaat pihvit ja istahtaa yhdessä jaettavan syötävän pariin, toisella kertaa kokoontua grilliherkuilla täydennettyjen sormisyötävien äärelle tai nauttia nopeasti valmistuvista hampurilaisista lempilisukkeiden kera. Päivän fiilis ja seura ratkaiskoon.

Wanted by Grill – nyt
chillaillaan ja grillaillaan!

Wanted by Grill -tuotteet valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta käsityönä leikaten ja viimeistellen, amerikkalaistyylisillä leikkuumenetelmillä, suuren maailman malliin. Maukasta makua ja mahtavaa kokoa, ei näistä grillipihveistä puutu. Jaettaviksi kesän yhdessäolohetkiin!

Tutustu resepteihin

 

Tunnelmallisiin kesäiltoihin!

Lämpimissä illoissa sytytetään päiväretkien päätteeksi tunnelmallinen nuotio ja rauhoitutaan yhdessä tulen äärelle. Se hetki, kun mehukas grillimakkara rapsahtaa täydellisen paistopinnan alta ja herkullinen paistotuoksu sekoittuu nuotiopuun savuun, kruunaa kesäpäivän vieton.

Tulikuumat Kipinä®
grillimakkarat kesään!

Kesän kuumimmissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Perinnesavustamon kolme kipinöivää makua viimeistelevät kesän grillihetket. Perinteisen lihaisan Kipinä grillimakkaran lisäksi saatavilla kolmen juuston- ja kolmen chilin Kipinä grillimakkara.

Tutustu resepteihin

 

Kesän maistuvimpiin yhdessäolohetkiin!

Herkullisilla burgerpihveillä ja monipuolisilla lisukkeilla luot takuulla kesän
parhaimmat makumuistot perheen ja ystävien kesken. Tarjoamme sinulle kesän herkullisimmat burgerpihvit ja maistuvimmat lisukereseptit, jotka nostavat hampurilaiskokemuksen
aivan uudelle tasolle.

Tuunaa kesän
herkullisimmat burgerit!

Tammisen 100 % suomalaisista naudan burgerpihveistä valmistuvat kesän herkullisimmat hampurilaiset. Ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut burgerpihvit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin.

Tutustu resepteihi

 

Katso myös muut reseptit & vinkit!

Porsaan BBQ ulkofileepihvi
paahdetun kukkakaalilisukkeen kera

Katso resepti

Porsaan BBQ grillifilee
raikkaan lisukesalaatin kera

Katso resepti