Kipinä Grillimakkara -reseptit

 

Kesän kuumimmat grillimakkarat!

Perinnesavustamon Kipinä grillimakkarat valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta, perinteisin menetelmin leppäsavustamalla. Kesän kuumimmissa Kipinä grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Kesän herkullisena uutuutena kipinä Kolmen chilin grillimakkara! Tutustu maistuviin resepteihin ja valmistusvinkkeihin, jotka tekevät grillihetkistäsi kipinöivän maukkaan kokemuksen.

Tutustu kesän kuumimpiin Kipinä grillimakkaroihin!

SELAA

Perinnesavustamon Kipinä®
Grillimakkara

Lihaisan purtavaa laatua. Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä Grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen alkupalatarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen juuston grillimakkara

Mehevän juustoista makua. Kipinä Kolmen juuston grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat juustogrillimakkarat maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen chilin grillimakkara

Kipinä Kolmen chilin grillimakkarat valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho. Perinteisin menetelmin perinnesavustamossa leppäsavustetut kuuman lihaisat grillimakkarat kuumennetaan grillissä grillaten ja ne maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

Perinnesavustamon Kipinä®
Grillimakkara

Lihaisan purtavaa laatua. Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä Grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen alkupalatarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen juuston grillimakkara

Mehevän juustoista makua. Kipinä Kolmen juuston grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Lempeästi leppäsavustetut, lihaisat juustogrillimakkarat maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen chilin grillimakkara

Kipinä Kolmen chilin grillimakkarat valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho. Perinteisin menetelmin perinnesavustamossa leppäsavustetut kuuman lihaisat grillimakkarat kuumennetaan grillissä grillaten ja ne maistuvat nimensä mukaisesti myös nuotion äärellä valmistettuina.