Wanted by Grill -reseptit

 

Näitä pihvejä grillikin halajaa!

Wanted by Grill -tuotteet valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta käsityönä leikaten ja viimeistellen, amerikkalaistyylisillä leikkuumenetelmillä – suuren maailman malliin.
Näissä kesän halutuimmissa grillattavissa yhdistyvät maukas maku ja mahtava koko, jotka tekevät grillihetkistäsi unohtumattomia. Valmistusvinkkimme ja reseptiemme avulla loihdit täydellisiä herkkuhetkiä perheen ja ystävien kanssa. Wanted by Grill – yhteisissä hetkissä jaettaviksi.

Tutustu mahtaviin Wanted by Grill -tuotteisiin!

SELAA

Wanted by Grill
naudan Tomahawk Steak

Iso maku, mahtava mureus. 100 % suomalaisesta naudanlihasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ulkofilettä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Picanha

100 % suomalaisesta naudanlihasta arvostetulla leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu, maukas ja murea, kolmion muotoinen ulkopaistin kärkiosa. Luontaisesti runsas ja herkullinen rasvapeite korostaa lihan maistuvaa mehukkuutta. Valmistuu erin-omaisesti kokonaisena grillissä grillaten ja soveltuu viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Maminha

Mahtavan makuinen Maminha leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä. Tuote tunnetaan myös nimellä Tri-tip. Kookas kolmion muotoinen naudanlihapala leikataan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flank Steak

Kookas, amerikkalaistyylinen laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan kupeesta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu pihvi on väriltään tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Denver Steak

Naudan Denver Steak valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselästä. Mehukas ja murea Denver Steak omaa täyteläisen lihaisan maun sekä rakenteen ja se suositellaan tarjoiltavan medium-asteisena. Voidaan valmistaa kokonaisena grillissä grillaten tai pannulla paistaen. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kauden lisukkeiden kera.

Wanted by Grill
naudan Petite Tender

Extramureaa laatulihaa. 100 % suomalaisesta naudan lavasta käsityönä leikattu ja viimeistelty, luontaiselta koostumukseltaan erityisen murea maustamaton osa, joka muistuttaa ulkonäöltään sisäfilettä. Valmistuu erinomaisesti kokonaisena tai paksuina viipaleina grillissä grillaten ja soveltuu mitä mainioimmin lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flat Iron Steak

Lihaisa laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas maustamaton pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.

Wanted by Grill
naudan Flat Iron Steak, maustettu

Lihaisa laatupihvi. 100 % suomalaisesta naudan lavasta amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas, valmiiksi maustettu pihvi, joka on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja mureaa. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin ja pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera.