TERVETULOA LEIKKUULAUDALLE

Tammisen Leikkuulauta on täyttä asiaa lihasta. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine. Onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni. Leikkuulaudalta saat näihin onnistumisiin parhaat mahdolliset lähtökohdat. Tervetuloa lihanystävien kohtaamispaikkaan!

VIDEOVINKIT

Katso huippukokkien, kuten Michelin-kokki Pekka Terävän ja keittiömestari Miki Kurkelan, parhaat vinkit lihan käsittelyyn ja valmistamiseen. Olemme koonneet tänne videoita esimerkiksi lihan leikkaamisesta ja maustamisesta.

Katso videovinkit

100 % SUOMALAISTA NAUTAA

Kaikki lähtee laadukkaasta, kotimaisesta lihasta. Tammisella liha on aina pääosassa. Arvostamme laadukasta raaka-ainetta, ja siksi Tamminen on todellisen lihanystävän valinta. Olemme erikoistuneet kotimaiseen Rotukarja- ja luomulihaan. Valikoimistamme löydät esimerkiksi Rotukarjan Premium-lihat ja mehevää luomuporsasta.

RESEPTIT

Laadukkaasta lihasta valmistat aina herkullista ruokaa. Olipa suosikkisi Rotukarja-, Luomu- tai Tamminen-tuoteperheen lihaa, näillä resepteillä onnistut varmasti. Leikkuulaudalta löydät ohjeet ravintolatasoisiin gourmet-herkkuihin ja hyvään perusruokaan.

Katso reseptit

JÄLJITETTÄVYYS

Tamminen on edelläkävijä lihan alkuperän jäljitettävyydessä. Meille on tärkeää, että koko tuotantoketjumme on läpinäkyvä. Rotukarja- ja luomunautatuotteet ovat jäljitettävissä aina kasvatustilalle asti pakkauksen etikettiin tulostetun tuottaja-/eränumeron kautta.

Jäljitä lihasi

TUOTTEET

Tammisella on kolme tuoteperhettä: Rotukarja, Luomu ja Tamminen. Jokainen tuoteperheemme sisältää laadukasta, kotimaista lihaa. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti oman suosikkisi.

Tutustu Tammisen tuotteisiin

KÄSITYÖLÄISYYS

Moni liha-alan toimija käyttää koneita tehokkuuden lisäämiseksi. Tammisella suuri osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi. Kaikki pihvit ja palalihat leikataan käsin. Kokeneimmilla lihanleikkaajillamme on kymmenien vuosien kokemus.

Tutustu ammattilaisiimme

LIHAINFO

Leikkuulaudan Lihainfo on rouhea tietopaketti lihasta. Täältä löydät tietoa esimerkiksi eri ruhon osista ja niiden käyttötarkoituksesta, lihan käsittelystä sekä pihvikarjaroduista.

Tutustu vinkkeihin