YouTube Facebook Instagram

Naudan Flank Steak ja panzanellasalaatti

Ainesosat

n. 500 g Flank Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Panzanellasalaatti

1 puntti basilikaa
2 siivua vaaleaa leipää
5 tomaattia
1 dl pestokastiketta
2 rkl suolapähkinämurua

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa tai paista paistinpannulla korkealla lämmöllä noin 5-7 min. ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Flank Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Panzanellasalaatti

  1. Pese ja leikkaa tomaatit lohkoiksi kulhoon.
  2. Rouhi leipä pieneksi ja lisää tomaattien joukkoon yhdessä revityn basilikan ja pestokastikkeen kera.
  3. Sekoita salaatti huolellisesti ja koristele annos suolapähkinämurulla.

 

OIVA