YouTube Facebook Instagram

Lihapyörykät ruskeassa kastikkeessa sienipastan kera

Ainesosat

1 rs Tamminen Hetkessä hyvä -lihapyörykkä ruskeassa kastikkeessa à 600 g

 

Sienipasta

200 g pastaa
1 kpl punasipulia
300 g sieniä, esim. kanttarelleja ja herkkusieniä
1 dl kuumakestoista oliiviöljyä
1/2 punttia rakuunaa
Suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Poista lihapyörykkärasiasta etiketti ja päälliosan pakkauskalvo. Kypsennä tuotetta paistonkestävässä rasiassaan 175 asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan.
    Huomioithan, että lihapyörykät sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa. Huom! Rasian max lämpötila 200 °C.

 

Sienipasta

  1. Kypsennä pasta keitinvedessä kattilassa valmistajan ohjeen mukaisesti.
  2. Puhdista, huuhtele ja paloittele sienet samansuuruisiksi paloiksi.
  3. Paista sieniä kuivalla paistinpannulla kevyesti käännellen, kunnes sienistä muodostuva neste haihtuu pois.
  4. Lisää kuumakestoinen oliiviöljy ja pilkottu punasipuli sienien joukkoon nesteiden haihtumisen jälkeen ja paista vielä noin viiden minuutin ajan.
  5. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  6. Lisää kypsennetty pasta kevyesti käännellen joukkoon ja viimeistele rakuunalla.

OIVA