YouTube Facebook Instagram

Luomukaritsan entrecôte

Ainesosat

n. 500 g Luomukaritsan entrecôtea
2 rkl voita tai öljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
n. 4 dl lihalientä

Valmistusohje

  1. Ota sulatettu liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
  2. Ruskista entrecôtet nopeasti kuumalla paistinpannulla käännellen rasvan tai öljyn kera. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Nosta lihat uunivuokaan ja lisää lihalientä siten, että entrecôtet peittyvät. Peitä vuoka foliolla.
  4. Hauduta 150 asteisessa uunissa n. 1,5 – 2 tunnin ajan. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat kypsennysaikoihin.
  5. Viipaloi ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen kasvisten kera.

OIVA