YouTube Facebook Instagram

Naudan Flat Iron Steak ja lime-melonisalaatti

Ainesosat

n. 500 g Flat Iron Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Lime-melonisalaatti
2 tl oliiviöljyä
1 lime
1tl sokeria
½ pieni vesimeloni
¼ puntti minttua
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä  noin 3–5 min. ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi Flat Iron Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Lime-melonisalaatti

  1. Pese lime huolellisesti, halkaise ja purista mehu pieneen astiaan. Lisää mehun joukkoon oliiviöljy, sokeri ja mustapippuria.
  2. Leikkaa jäljelle jääneestä limen kuoresta sekä mintun lehdistä ohuita suikaleita. Kuori meloni ja leikkaa kuutioiksi. Lisää lime- ja minttusuikaleet melonikuutioiden joukkoon.
  3. Kaada limemarinadi melonikuutioiden päälle ja lisää lopuksi suolaa maun mukaan.

 

 

OIVA