YouTube Facebook Instagram

Wanted Naudan petite tender granaatti-omenasalsan kera

Ainesosat

450 g Naudan Petite Tenderiä
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Lisukesalaatti
200 g rapeaa salaattia esim. Cosmopolitan
200 g Cantaloupe melonia
100 g retiisejä
100 g vihreitä oliiveja
50 g punamangoldia

 

Granaattiomenasalsa
1 kpl granaattiomenaa
1 kpl hapahkoa omenaa
½ punttia korianteria
1 ½ rkl oliiviöljyä
1 ½ rkl valkoviinietikkaa

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa tai paista paistinpannulla korkealla lämmöllä noin 3 – 5 min. ajan. Kääntele Petite Tenderiä paiston aikana siten, että paistopinta muodostuu lihaan kauttaaltaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi.
  4. Viipaloi Petite Tender noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Lisukesalaatti

  1. Huuhtele salaatti, retiisit ja punamangoldin lehdet kylmällä vedellä.
  2. Kuutioi meloni ja aseta kuutiot salaattiastian pohjalle.
  3. Viipaloi salaatti ja puolita retiisit salaatin päälle.
  4. Lisää oliivit ja viimeistele punamangoldin lehdillä.

 

Granaattiomenasalsa

  1. Valmista salsa leikkaamalla granaattiomenan molemmista päistä viipaleet pois. Viillä granaattiomenan kuorta näkyvien lohkojen mukaisesti ja irrota lohkot toisistaan käsin. Irrota siemenet lohkoista sormin kulhoon.
  2. Lisää siementen joukkoon pieniksi paloiksi pilkottu hapahko omena, oliiviöljy ja valkoviinietikka.
  3. Sekoita ainekset ja viimeistele silputulla korianterilla.

 

Valmista tarjoiluannos lisäämällä viipaloitu Petite Tender salaatin päälle ja ripottele granaattiomenasalsaa kauttaaltaan annokseen.

 

 

OIVA