Porsaan BBQ ulkofileepihvi paahdetun kukkakaalilisukkeen kera
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
PorsaanlihaAinesosat
1 rs Tamminen Porsaan grillipihvi ulkofileestä, Sweet BBQ 4 kpl/480 g
Paahdettu kukkakaalilisuke
1 kpl kukkakaalia
250 g minibroccolinia
50 g kevätsipulia
1-2 kpl mietoa punaista chiliä
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.
- Grillaa pihvejä grillissä aluksi korkealla lämmöllä, jonka jälkeen jatka grillaamista keskilämmöllä yhteensä noin 4–5 min. ajan per puoli tai kypsennä pihvit vaihtoehtoisesti paistinpannulla paistaen pienessä määrässä kuumakestoista ruokaöljyä. Huomioi, että liha on valmiiksi maustettua.
Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.
Paahdettu kukkakaalilisuke
- Huuhtele kukkakaali ja minibroccolinit ja kuivaa ne talouspaperilla kevyesti painellen.
- Paloittele kukkakaali ja pienennä tarvittaessa minibroccolinit. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskottele niiden päälle seesamiöljy.
- Kypsennä kukkakaalia ja minibroccolinia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmenneet ja hieman ruskistuneet pinnalta.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Viimeistele annos tarjolle ripottelemalla viipaloidut chilit ja seesaminsiemenet kypsennettyjen kukkakaalipalojen ja minibroccolinien päälle.