YouTube Facebook Instagram

Porsaan Flat Roast Steak, juureslisuke

Ainesosat

n. 400 g Flat Roast Steakia

 

Juureslisuke

300 g punajuurta
300 g mustajuurta
300 g broccolinia
1,5 dl rypsiöljyä
sokeria
suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa Flat Roast Steakia käännellen grillissä tai paista keskilämpöisellä paistinpannulla n. 14 – 16 minuutin ajan. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Leikkaa kypsennetty Flat Roast Steak neljään osaan. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin

 

Juureslisuke

  1. Kuori ja paloittele puna- ja mustajuuret uuninkestävään vuokaan. Lisää rypsiöljy puna- ja mustajuurten sekaan vuokaan ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan.
  2. Lisää joukkoon broccolinit ja jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuutin ajan.
  3. Mausta sokerilla, suolalla ja valkopippurilla.

OIVA