YouTube Facebook Instagram

Premium wienerleike

Ainesosat

1 rasia (2 kpl/240 g) gluteenittomia, maissipaneroituja Premium wienerleikkeitä

 

Perunasalaatti

4 esikeitettyä perunaa
100 g säilöttyjä herkkusieniä
½ purjosipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Paista leike kohtalaisella lämmöllä reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 3 – 4 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.
  2. Lisää halutessasi sitruunaviipale, anjovis ja kapris leikkeen päälle.
  3. Tarjoile esimerkiksi perunasalaatin tai kauden kasviksista ja vihanneksista valmistetun lisukkeen kera.

 

Perunasalaatti

  1. Paloittele keittämällä kypsennetyt ja jäähdytetyt perunat paloiksi ja asettele ne kulhoon.
  2. Viipaloi herkkusienet viipaleiksi ja purjosipuli ohuiksi renkaiksi. Lisää paloitellut ainekset kulhoon perunoiden joukkoon.
  3. Valmista kastike erillisessä astiassa yhdistämällä oliiviöljy, valkoviinietikka ja sitruunamehu. Sekoita ja kaada kastike lopuksi kulhoon perunasalaatin päälle. Nostele aineksia kevyesti.
  4. Mausta ripauksella suolaa ja valkopippuria.

OIVA