Wanted naudan Spider Steak kukkakaali-sienilisukkeen kera
Ainesosat
n. 400 g (2 kpl) Naudan Spider Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kukkakaali-balsamicosienilisuke
400 g herkkusieniä
200 g kukkakaalia
2 kpl valkosipulinkynsiä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl kuumakestoista ruokaöljyä tai voita
suolaa ja valkopippuria myllystä
retiisinversoja koristeluun
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 3–5 min ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Spider Steak ohuiksi viipaleiksi.
Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.
Kukkakaali-balsamicosienilisuke
- Puolita herkkusienet ja asettele ne kylmälle paistinpannulle. Haihduta sienistä nesteet paistamalla niitä keskilämmöllä. Lisää joukkoon kuumakestoinen ruokaöljy tai voi sekä viipaloidut valkosipulinkynnet.
- Jatka sienien paistamista kevyesti käännellen muutaman minuutin ajan.
- Lisää lopuksi balsamiviinietikka ja jatka vielä paistamista kunnes sienet ovat kauniin kullanruskeita. Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla.
- Viipaloi kukkakaalista ohuita lastuja ja yhdistä lastut sienilisukkeeseen. Viimeistele annos retiisinversolla.