YouTube Facebook Instagram

Wanted naudan Spider Steak kukkakaali-sienilisukkeen kera

Ainesosat

n. 400 g (2 kpl) Naudan Spider Steakia
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Kukkakaali-balsamicosienilisuke

400 g herkkusieniä
200 g kukkakaalia
2 kpl valkosipulinkynsiä
3 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl kuumakestoista ruokaöljyä tai voita
suolaa ja valkopippuria myllystä
retiisinversoja koristeluun

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 3–5 min ajan per puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Spider Steak ohuiksi viipaleiksi.
    Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Kukkakaali-balsamicosienilisuke

  1. Puolita herkkusienet ja asettele ne kylmälle paistinpannulle. Haihduta sienistä nesteet paistamalla niitä keskilämmöllä. Lisää joukkoon kuumakestoinen ruokaöljy tai voi sekä viipaloidut valkosipulinkynnet.
  2. Jatka sienien paistamista kevyesti käännellen muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää lopuksi balsamiviinietikka ja jatka vielä paistamista kunnes sienet ovat kauniin kullanruskeita. Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla.
  4. Viipaloi kukkakaalista ohuita lastuja ja yhdistä lastut sienilisukkeeseen. Viimeistele annos retiisinversolla.

OIVA