Facebook Instagram

 

 

RIPEÄSTI RAPEAA MAISTUVIMPIIN HERKUTTELUHETKIIN

 

Helpot ja herkulliset, ripeästi rapeaksi paistuvat, paneroidut porsaanlihatuotteet valmistuvat vaivattomasti yhdessäolohetkiin. Paista ja maista perinteisen perunasalaatin kera tai tarjoa dipattavina pikkusuolaisina kauden kasvisten kanssa. Kaikki gluteenittomana, 100 %:sesti suomalaisesta laatulihasta.

 

 

TUOTTEET

PORSAAN WIENERLEIKE
2 kpl, 300 g

Nämä gluteenittomat kestosuosikit valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut wienerleikkeet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan perinteisen perunasalaatin ja sitruunalohkon kera.

PORSAAN
MINIWIENERLEIKE

Gluteenittomat Miniwienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut minileikkeet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan sesongin maukkaiden kasvisten ja vihannesten kera.

PORSAAN PANEROITU LIHASUIKALE
250 g

Gluteenittomat lihasuikaleet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut lihasuikaleet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan vaikkapa dipattavina pikkusuolaisina yhdessäolohetkissä.

SELAA

Reseptit

 

PANEROITU PORSAAN-
LIHASUIKALE
BROCCOLININ KERA

3-4 hlöä

 

AINESOSAT

1 rs/250 g Tamminen porsaan paneroituja lihasuikaleita
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

VALKOSIPULIBROCCOLINI LISUKE

250 g minibroccolinia
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 kpl granaattiomenaa
½ punttia korianteria koristeluun

 

PAAHDETUT VALKOSIPULIT

2 kpl valkosipulia

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Paista porsaanlihasuikaleita kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia kevyesti käännellen, kunnes suikaleiden pinta on kullanruskea.

HUOMIOI, että paneroidut porsaanlihasuikaleet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

 

BROCCOLINILISUKE

  1. Paista minibroccolineja voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

PAAHDETUT VALKOSIPULIT

  1. Leikkaa kokonaisista valkosipuleista yläosan kanta pois ja paahda niitä leikkuupinta alaspäin miedolla lämmöllä paistinpannulla sipulin koosta riippuen noin 5-10 minuutin ajan.
  2. Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä lihasuikaleista, paistetuista broccolineista ja paahdetuista valkosipuleista. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä sekä silputulla korianterilla.

 

PANEROITU PORSAAN
MINIWIENERLEIKE
PORKKANALISUKKEELLA

3-4 hlöä

 

AINESOSAT

1 rs/250 g Tamminen porsaan paneroituja miniwienerleikkeitä
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

PORKKANALISUKE

400 g porkkanamixia (värilajitelma)
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
sokeria, suolaa ja valkopippuria myllystä
½ punttia timjamia koristeluun

 

KORIANTERIMAJONEESI

2 dl ruokaöljyä
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
½ punttia korianteria
1 rkl sitruunanmehua
suolaa maun mukaan

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Paista miniwienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 5 minuutin ajan kevyesti käännellen, kunnes leikkeiden pinta on kullanruskea.

HUOMIOI, että paneroidut miniwienerleikkeet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

 

PORKKANALISUKE

  1. Paista kuorittuja ja paloiteltuja porkkanoita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
  2. Mausta ripauksella sokeria, suolaa ja valkopippuria.

 

KORIANTERIMAJONEESI

  1. Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää ruokaöljy, valkoviinietikka ja sinappi
  2. Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana.
  3. Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua.
  4. Sekoita perusmajoneesin sekaan korianteri ja sitruunamehu ja mausta lopuksi suolalla.

 

Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.

 

PANEROITU PORSAAN
WIENERLEIKE
RUUSUKAALILISUKKEELLA

3-4 hlöä

 

AINESOSAT

1 rs/250 g Tamminen Porsaan paneroituja miniwienerleikkeitä
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

RUUSUKAALILISUKE

400 g ruusukaalia
200 g osterivinokkaita
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 kpl limeä
1 kpl punasipulia
½ punttia kirveliä

 

VALMISTUSOHJE

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Paista wienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.

 

RUUSUKAALILISUKE

  1. Huuhtele ruusukaalit ja osterivinokkaat. Halkaise ruusukaalit ja paloittele sienet pieniksi paloiksi.
  2. Paista ruusukaaleja ja osterivinokkaita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin 8 minuutin ajan, kunnes sienet ovat ruskistuneet ja ruusukaalit hieman pehmenneet.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Paista puolitettuja limejä paistinpannulla leikkuupinta alaspäin noin minuutin ajan.
  5. Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä wienerleikkeistä, ruusukaalilisukkeesta ja paistetuista limeistä. Viimeistele annos viipaloidulla punasipulilla ja sekä silputulla korianterilla.