Facebook Instagram

 

 

RIPEÄSTI RAPEAA SYKSYN MAISTUVIMPIIN HERKUTTELUHETKIIN

 

Viileneviin syyspäiviin sopivat helpot ja herkulliset, ripeästi rapeaksi paistuvat, paneroidut porsaanlihatuotteet, joiden valmistus käy kätevästi. Paista ja maista perinteisen perunasalaatin kera tai tarjoa dipattavina pikkusuolaisina kauden kasvisten kanssa. Kaikki gluteenittomana, 100 %:sesti suomalaisesta laatulihasta.

 

 

TUOTTEET

PORSAAN WIENERLEIKE
2 kpl, 300 g

Nämä gluteenittomat kestosuosikit valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut wienerleikkeet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan perinteisen perunasalaatin ja sitruunalohkon kera.

PORSAAN
MINIWIENERLEIKE

Gluteenittomat Miniwienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut minileikkeet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan sesongin maukkaiden kasvisten ja vihannesten kera.

PORSAAN PANEROITU LIHASUIKALE
250 g

Gluteenittomat lihasuikaleet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi paneroidut lihasuikaleet paistetaan pannulla runsaassa ruokaöljyssä ja tarjoillaan vaikkapa dipattavina pikkusuolaisina yhdessäolohetkissä.

SELAA

KERRO TARINASI JA
OSALLISTU ARVONTAAN

Osallistu Tammisen syksyiseen markkinointiarvontaan kampanja-aikana 29.8.–30.10.2022,
kertomalla tarinasi hetkestä, jolloin ruoanvalmistuksen helppous ja nopeus pelastivat päiväsi ja
voita 600 € arvoinen lahjakortti ihastuttavaan Hotel & Spa Resort Järvisydämeen.
Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttöä ja lähettämistä.
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat täyttäneet järjestäjän verkkosivujen
sähköisen kampanja-arvontalomakkeen kampanja-aikana ohjeiden mukaisesti.
Lisätietoja arvonnasta ja palkinnosta arvonnan säännöissä.









    Koe Järvisydämellinen vieraanvaraisuus Saimaan rannalla

    Lomalla Järvisydämessä majoitut uniikeissa huoneissa, nautit luontoaktiviteeteista, maistelet savolaisen makumaailman parhaita paloja ja rentoudut tunnelmallisessa Järvikylpylässä.

    Valitse majoitukseksi lasikattoinen Maisemasviitti, ulkoporeammeella varustettu Panoramasviitti tai vaikka koko perheelle soveltuva huvila. Lomaan suosittelemme aina myös luontoaktiviteetteja, joita löytyy ympäri vuoden. Kokeile eFatbikeja, joogaa, kalasta lohi lounaaksi, bongaa norppa, lähde retkiluistelemaan tai risteilylle Linnansaaren kansallispuistoon. Uniikissa Järvikylpylässä rentoudut DaySpa hoidoissa, tunnelmallisissa saunoissa ja virkistävässä Saimaan vedessä.

    Matkailu Porosalmella on alkanut jo vuonna 1658 ja nyt vuorossa on jo suvun 11. sukupolvi luotsaamassa toimintaa. Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston äärellä, Saimaannorpan
    kotivesillä on aina tarkoittanut tiivistä suhdetta luontoon sekä luonnon kunnioittaminen arjen teoissa. Järvisydän toimii Joutsenmerkin sekä Sustanable Travel Finland -kestävän matkailun kriteereiden mukaisesti.

    Järvisydämellisesti tervetuloa Saimaan rannalle!

    Reseptit

     

    PANEROITU PORSAAN-
    LIHASUIKALE
    BROCCOLININ KERA

    3-4 hlöä

     

    AINESOSAT

    1 rs/250 g Tamminen porsaan paneroituja lihasuikaleita
    2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

     

    VALKOSIPULIBROCCOLINI LISUKE

    250 g minibroccolinia
    2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
    suolaa ja mustapippuria myllystä
    1 kpl granaattiomenaa
    ½ punttia korianteria koristeluun

     

    PAAHDETUT VALKOSIPULIT

    2 kpl valkosipulia

     

    VALMISTUSOHJE

    1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
    2. Paista porsaanlihasuikaleita kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia kevyesti käännellen, kunnes suikaleiden pinta on kullanruskea.

    HUOMIOI, että paneroidut porsaanlihasuikaleet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

     

    BROCCOLINILISUKE

    1. Paista minibroccolineja voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
    2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

     

    PAAHDETUT VALKOSIPULIT

    1. Leikkaa kokonaisista valkosipuleista yläosan kanta pois ja paahda niitä leikkuupinta alaspäin miedolla lämmöllä paistinpannulla sipulin koosta riippuen noin 5-10 minuutin ajan.
    2. Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä lihasuikaleista, paistetuista broccolineista ja paahdetuista valkosipuleista. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä sekä silputulla korianterilla.

     

    PANEROITU PORSAAN
    MINIWIENERLEIKE
    PORKKANALISUKKEELLA

    3-4 hlöä

     

    AINESOSAT

    1 rs/250 g Tamminen porsaan paneroituja miniwienerleikkeitä
    2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

     

    PORKKANALISUKE

    400 g porkkanamixia (värilajitelma)
    2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
    sokeria, suolaa ja valkopippuria myllystä
    ½ punttia timjamia koristeluun

     

    KORIANTERIMAJONEESI

    2 dl ruokaöljyä
    1 kananmuna
    1 tl valkoviinietikkaa
    1 tl sinappia
    ½ punttia korianteria
    1 rkl sitruunanmehua
    suolaa maun mukaan

     

    VALMISTUSOHJE

    1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
    2. Paista miniwienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 5 minuutin ajan kevyesti käännellen, kunnes leikkeiden pinta on kullanruskea.

    HUOMIOI, että paneroidut miniwienerleikkeet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

     

    PORKKANALISUKE

    1. Paista kuorittuja ja paloiteltuja porkkanoita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
    2. Mausta ripauksella sokeria, suolaa ja valkopippuria.

     

    KORIANTERIMAJONEESI

    1. Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää ruokaöljy, valkoviinietikka ja sinappi
    2. Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana.
    3. Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua.
    4. Sekoita perusmajoneesin sekaan korianteri ja sitruunamehu ja mausta lopuksi suolalla.

     

    Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.

     

    PANEROITU PORSAAN
    WIENERLEIKE
    RUUSUKAALILISUKKEELLA

    3-4 hlöä

     

    AINESOSAT

    1 rs/250 g Tamminen Porsaan paneroituja miniwienerleikkeitä
    2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

     

    RUUSUKAALILISUKE

    400 g ruusukaalia
    200 g osterivinokkaita
    2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
    suolaa ja mustapippuria myllystä
    2 kpl limeä
    1 kpl punasipulia
    ½ punttia kirveliä

     

    VALMISTUSOHJE

    1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
    2. Paista wienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.

     

    RUUSUKAALILISUKE

    1. Huuhtele ruusukaalit ja osterivinokkaat. Halkaise ruusukaalit ja paloittele sienet pieniksi paloiksi.
    2. Paista ruusukaaleja ja osterivinokkaita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin 8 minuutin ajan, kunnes sienet ovat ruskistuneet ja ruusukaalit hieman pehmenneet.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    4. Paista puolitettuja limejä paistinpannulla leikkuupinta alaspäin noin minuutin ajan.
    5. Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä wienerleikkeistä, ruusukaalilisukkeesta ja paistetuista limeistä. Viimeistele annos viipaloidulla punasipulilla ja sekä silputulla korianterilla.