Naudan uunipaisti, maustettu

Ruokaa omasta maasta
Laktoositon
Gluteeniton

Pakkauskoko

n. 1,2 kg

Lihapitoisuus

82 %

Tuotenumero

5250

Alkuperämaa

Suomi

EAN

Yksikkö:
2350468700003

Tuotekuvaus

Tamminen Naudan maustettu uunipaisti valmistetaan käsityönä leikatusta ja viimeistellystä, laadukkaasta naudanlihasta. Naudan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa naudanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Ainesosat

Suomalainen naudanliha (82 %), vesi, mausteet (mm. paprika, musta-, rose- ja viherpippuri, chili, juustokumina, valkosipuli), suola, dekstroosi, aromi, hapettumisenestoaine (E300).

Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.

Ravintoarvot

Energia 521 kJ, (124 kcal), rasva 5,1 g, josta tyydyttynyttä 2,2 g, hiilihydraatit 2,2 g, josta sokereita 1,3 g, proteiini 17 g, suola 1,2 g

Laktoosia 0g/100g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Poista naudan uunipaisti vakuumipakkauksesta ja aseta paisti (paistopussissa tai ilman) uuniritilälle. Laita ritilän alle korkeareunainen paistopelti, johon on lisätty hieman vettä. Paista naudan uunipaistia 130-asteisessa uunissa, kunnes paistin sisälämpötila on vähintään 60 astetta. Suosituksemme uunipaistin sisälämpötilaksi on 70 astetta. Naudan uunipaistin sisälämpötilan ollessa halutun asteinen, poistetaan paisti uunista ja annetaan sen vetäytyä noin 15 minuutin ajan. Poista uunipaistin päällä oleva verkko, kun paisti on hieman jäähtynyt. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.