Rotukarja Kylmäsavuhärkä Ohuen Ohut
TUOTEKUVAUS
Tamminen Rotukarja kylmäsavuhärkä valmistetaan 100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta. Kylmäsavustettu ja ohuiksi viipaleiksi viipaloitu kestomakkara soveltuu käytettäväksi leivälle, salaatteihin tai sellaisenaan nautittavaksi. 100 g:aan tuotetta on käytetty 145 g lihaa.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha, suola (3,9 %), mausteet (mm. valkopippuri, mustapippuri, paprika, valkosipuli, kardemumma, chili), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). 100 g:aan tuotetta on käytetty 145 g lihaa.
Pakkauskoko
100 g
Lihapitoisuus
145 %
Alkuperämaa
Suomi