Yhdessäolohetkiin

Ihastuttavia ja monipuolisia makuelämyksiä
alkuvuoden yhdessäolohetkiin!

Sulje talven pakkaspäivien keskellä silmäsi hetkeksi ja astu lämpimään herkkujen maailmaan.
Kauden tuotteemme tarjoavat maistuvia herkutteluhetkiä ja mainion tilaisuuden vaihtaa kuulumisia ja nauttia talvi-illoista perheen tai ystävien seurassa. Kattavasta valikoimastamme löytyvät nopeasti kypsentyvät jauhelihavalmisteet, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja herkullista. Lisäksi tarjolla on ripeästi rapeaksi paistuvia, gluteenittomalla leivitysaineella paneroituja porsaanlihatuotteita. Perinteiset uunipaistit ja mehevät minuuttifileepihvit naudan- ja porsaanlihasta täydentävät valikoimamme – kaikki valmistettu 100 % suomalaisesta lihasta! Nyt on aika hemmotella itseäsi ja läheisiäsi kauden parhaimmilla mauilla. Astu talviseen herkkumaailmaamme ja anna makuilojen valloittaa pakkaspäiväsi!

 

 

Kauden tuotteet

SELAA

Paneroitu gluteeniton
porsaan wienerleike

Tamminen Paneroidut porsaan wienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut wienerleikkeet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi esimerkiksi perinteisien lisukkeiden, kuten perunasalaatin ja sitruunalohkon kera.

Paneroitu gluteeniton
porsaan miniwienerleike

Tamminen Paneroidut porsaan miniwienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut miniwienerleikkeet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai dipattavina pikkusuolaisina tarjoiltaviksi.

Paneroitu gluteeniton
porsaan lihasuikale

Tamminen Paneroidut porsaan lihasuikaleet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut lihasuikaleet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai herkullisina dipattavina pikkusuolaisina tarjoiltaviksi.

Hetkessä hyvä
Lihapyörykkä

Tamminen Hetkessä hyvä lihapyörykät valmistetaan 100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut lihapyörykät valmistuvat vaivattomasti herkullisiksi paistinpannulla voin kera paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi perinteisien lisukkeiden, kuten perunamuusin kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä
lihapyörykkä paneroitu

Tamminen Hetkessä hyvä paneroidut lihapyörykät valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut lihapyörykät valmistuvat vaivattomasti pannulla paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä
jauhelihapihvi

Tamminen Hetkessä hyvä jauhelihapihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut jauhelihapihvit valmistuvat vaivattomasti paistinpannulla voin kera paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi perinteisien lisukkeiden ja kauden kasvisten kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä uunivalmis
lihamureke

Tamminen Hetkessä hyvä uunivalmis jauhelihamureke valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoiltu ja miedosti maustettu lihamureke valmistuu vaivattomasti uunissa kypsentäen pakkauksessaan, josta on päällikalvo poistettu, ja se soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Uunivalmis luomu
karitsan lihamureke

Tamminen Luomu karitsan uunivalmis lihamureke valmistetaan 100 % suomalaisesta luomukaritsanlihasta. Paistovalmiiksi muotoiltu ja miedosti maustettu lihamureke valmistuu vaivattomasti uunissa kypsentäen pakkauksessaan, josta on päällikalvo poistettu, ja se soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Luomu
Karitsan lihapyörykkä

Tamminen Luomu karitsan lihapyörykät valmistetaan 100 % suomalaisesta luomukaritsanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut lihapyörykät valmistuvat vaivattomasti ruokailuhetkiin pannulla paistaen tai uunissa kypsentäen.  Soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Naudan uunipaisti
maustettu

Tamminen Naudan maustettu uunipaisti valmistetaan laadukkaasta naudanlihasta. Naudan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa naudanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Porsaan uunipaisti
maustettu

Tamminen Porsaan maustettu uunipaisti valmistetaan laadukkaasta porsaanlihasta. Porsaan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa porsaanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Takuumurea naudan
ulkofileepala kalvoton

Tamminen Naudan ulkofileepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan ulkofileepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten.

Takuumurea naudan
entrecotepala

Tamminen Takuumurea naudan entrecotepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan entrecoteepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi mehukkaisiin pihveihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.

Takuumurea naudan
paahtopaistipala

Tamminen Takuumurea naudan paahtopaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan paahtopaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kokonaisena uunipaistina tai paloiteltuna uunissa haudutettaviin pataruokiin.

Takuumurea naudan
paahtopaistipala maustettu

Tamminen Naudan valmiiksi maustettu paahtopaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan paahtopaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kokonaisena uunipaistina tai paloiteltuna uunissa haudutettaviin pataruokiin.

Takuumurea naudan
sisäpaistipala

Tamminen Takuumurea naudan sisäpaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan sisäpaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.

Herkullista helppoutta arkeen hetkessä hyvillä!

100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta valmistetut, valmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut Hetkessä hyvä -tuotteet tarjoavat haluttua helppoutta ruoanvalmistukseen.

Tutustu maistuviin resepteihin!

Gluteenitonta ja maistuvaa, ripeästi rapeaksi paistuvaa!

Nyt saatavilla –Tamminen paneroidut porsaanlihatuotteet, jotka valmistetaan 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Gluteenittomalla leivitysaineella valmiiksi paneroidut wienerleikkeet ja lihasuikaleet paistuvat nopeasti kuumalla paistinpannulla ja saavat ihanan rapean herkullisen pinnan. Kokeile maistuvia reseptejämme ja luo makunautintoja laskettelupäivän päätteeksi – täydellinen wienerleike perinteisen perunasalaatin ja sitruunalohkon kera odottaa sinua! Tutustu herkullisiin resepteihin!

Maistuvaa kotimaista laatua juhlapöytiin!

Tee alkuvuoden herkkuhetkistä makumatka laadukkaiden lihatuotteidemme parissa.
Maistuvat tarjoiltavat valmistuvat herkullisien ja monipuolisten reseptiemme avulla takuuvarmasti.
Tervetuloa nauttimaan laatulihojen maailmaan – juhlahetkesi ansaitsevat parasta!

Luomukaritsa

100 % suomalaisesta luomukaritsanlihasta valmistetut tuotteet valloittavat ihastuttavilla mauillaan. Valikoimistamme löytyvät perinteiset putkiluu- ja juhlapaistit, potkat ja laadukkaat palalihat. Huomioithan, että osa luomukaritsanlihatuotteistamme on saatavilla ainoastaan pakasteina.

Tutustu juhlaviin resepteihin!

Arvopalat

Takuumureat käsityönä leikatut ja viimeistellyt naudan palalihatuotteemme tarjoavat monipuolisesti maistuvia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Paloista valmistuvat mehevän herkulliset pihvit, uunissa haudutettavat maukkaat pataruoat ja kokonaisena kypsennettävät uunipaistit.

Tutustu herkullisiin resepteihin!

Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat
perinnesavustamon uuden ajan herkut.

Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta,
laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä.
Valmistettu vanhan ajan perinteellä, uudella liekillä.

Lue lisää ja tutustu tuotteisiin