Yhdessäolohetkiin

Monipuolisia makuelämyksiä
syksyn yhdessäolohetkiin!

Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita lihatuotteita syksyn herkutteluhetkiin. Kauden valikoimista löytyvät perinnesavustamon savuisen herkulliset leikkeleuutuudet, ripeästi rapeaksi paistuvat porsaanlihatuotteet, Hetkessä hyvä -jauhelihavalmisteet, perinteiset uunipaistit ja naudan palalihatuotteet, valmiiksi maustettujen naudanlihasuikaleiden lisäksi.

 

Kauden tuotteet

SELAA

Perinnesavustamon
Savusaunapalvikassler

Tamminen savusaunapalvikassler valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!

Perinnesavustamon
Paahdettu grillifilee

Tamminen paahdettu grillifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan ulkofileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä perinnesavustamossa valmistettu murearakenteinen kokolihaleikkele sisältää mausteisen makureunan. Grillifilee soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvileikkele

Tamminen savusaunapalvileikkele valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!

Perinnesavustamon
Naudan suolaliha

Tamminen naudan suolaliha valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Perinteisesti leppäsavustettu!

Perinnesavustamon
Naudan paahtopaisti

Tamminen naudan paahtopaisti valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Perinteisesti leppäsavustettu!

Paneroitu gluteeniton
porsaan wienerleike

Tamminen Paneroidut porsaan wienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut wienerleikkeet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi esimerkiksi perinteisien lisukkeiden, kuten perunasalaatin ja sitruunalohkon kera.

Paneroitu gluteeniton
porsaan miniwienerleike

Tamminen Paneroidut porsaan miniwienerleikkeet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut miniwienerleikkeet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai dipattavina pikkusuolaisina tarjoiltaviksi.

Paneroitu gluteeniton
porsaan lihasuikale

Tamminen Paneroidut porsaan lihasuikaleet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut lihasuikaleet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai herkullisina dipattavina pikkusuolaisina tarjoiltaviksi.

Hetkessä hyvä
Lihapyörykkä

Tamminen Hetkessä hyvä lihapyörykät valmistetaan 100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut lihapyörykät valmistuvat vaivattomasti herkullisiksi paistinpannulla voin kera paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi perinteisien lisukkeiden, kuten perunamuusin kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä
lihapyörykkä paneroitu

Tamminen Hetkessä hyvä paneroidut lihapyörykät valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut lihapyörykät valmistuvat vaivattomasti pannulla paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä
jauhelihapihvi

Tamminen Hetkessä hyvä jauhelihapihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut jauhelihapihvit valmistuvat vaivattomasti paistinpannulla voin kera paistaen ja ne soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi perinteisien lisukkeiden ja kauden kasvisten kera. Hetkessä hyvää!

Hetkessä hyvä uunivalmis
lihamureke

Tamminen Hetkessä hyvä uunivalmis jauhelihamureke valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoiltu ja miedosti maustettu lihamureke valmistuu vaivattomasti uunissa kypsentäen pakkauksessaan, josta on päällikalvo poistettu, ja se soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Naudan Ohut lihasuikale
Asian style Teriyaki

Tamminen naudan ohuet lihasuikaleet valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi ohuiksi suikaleiksi suikaloidut ja aasialaiseen tyyliin maustetut lihasuikaleet kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera. Soveltuvat käytettäväksi wokkeihin, bowleihin, pataruokiin ja kastikkeisiin.

Naudan ohut lihasuikale
Asian style Sweet & Sour

Tamminen naudan ohuet lihasuikaleet valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi ohuiksi suikaleiksi suikaloidut ja aasialaiseen tyyliin maustetut lihasuikaleet kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera. Soveltuvat käytettäväksi wokkeihin, bowleihin, pataruokiin ja kastikkeisiin.

Naudan uunipaisti
maustettu

Tamminen Naudan maustettu uunipaisti valmistetaan laadukkaasta naudanlihasta. Naudan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa naudanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Porsaan uunipaisti
maustettu

Tamminen Porsaan maustettu uunipaisti valmistetaan laadukkaasta porsaanlihasta. Porsaan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa porsaanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.

Naudan Premium
paistijauheliha 3 %

Tamminen naudan premium paistijauheliha valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Erittäin hienoksi ja ohueksi jauhettu vähärasvainen paistijauheliha soveltuu käytettäväksi täytteenä bowleihin, tacoihin, tortilloihin, quesadilloihin, pitsoihin ja piiraisiin sekä uunissa kypsennettävien kasvisten, kuten paprikoiden ja munakoisojen täytteeksi.

Takuumurea naudan
ulkofileepala kalvoton

Tamminen Naudan ulkofileepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan ulkofileepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten.

Takuumurea naudan
entrecotepala

Tamminen Takuumurea naudan entrecotepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan entrecoteepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi mehukkaisiin pihveihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.

Takuumurea naudan
paahtopaistipala

Tamminen Takuumurea naudan paahtopaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan paahtopaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kokonaisena uunipaistina tai paloiteltuna uunissa haudutettaviin pataruokiin.

Takuumurea naudan
paahtopaistipala maustettu

Tamminen Naudan valmiiksi maustettu paahtopaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan paahtopaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kokonaisena uunipaistina tai paloiteltuna uunissa haudutettaviin pataruokiin.

Takuumurea naudan
sisäpaistipala

Tamminen Takuumurea naudan sisäpaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta laadukkaasta naudanlihasta. Naudan sisäpaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.

Perinnesavustamon
leikkeleuutuudet yhdessäolohetkiin!

Tutustu perinnesavustamon houkuttelevan herkullisiin ja kompaktin kokoisiin lihaisiin leikkeuutuuksiin, jotka tarjoavat maistuvia makuelämyksiä aamupalasta iltapalaan. Perinnesavustamon leikkeleuutuudet – aidosti suomalaista makua jokaiseen hetkeen.

 

Tutustu tuotteisiin

Kauden reseptit

UUTTA! Aasialaiseen tyyliin maustetut suikaleet

Nem. Et optas etur, simus dereptassiti anturepel mos il expellu ptatibusam volorion natiis aliberios qui velenita volo volo et et, sumquia volut est min remporia quides doluptam que voluptas autem fugiam invelib usanissi nam volor rest ut dolestr.

Katso reseptit

Arjesta juhlaa mehevän maistuvilla arvopaloilla!

Takuumureat käsityönä leikatut ja viimeistellyt naudan palalihatuotteemme tarjoavat monipuolisesti maistuvia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Paloista valmistuvat mehevän herkulliset pihvit, uunissa haudutettavat maukkaat pataruoat ja kokonaisena kypsennettävät uunipaistit.

Katso reseptit

Herkullista helppoutta arkeen Hetkessä hyvillä!

100 % suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta valmistetut valmiiksi muotoillut ja miedosti maustetut Hetkessä hyvä -tuotteet tarjoavat haluttua helppoutta ruoanvalmistukseen. Valikoimista löytyvät maistuvat jauhelihapihvit ja maukkaat murekkeet sekä perinteiset lihapyörykät, myös paneroituina.

Katso reseptit

Osallistu arvontaan ja voita tuotelahjakortti!

Osallistu syyskauden markkinointiarvontaan kampanja-aikana ja voit voittaa herkullisen Tamminen-tuotelahjakortin.

 

Osallistu arvontaan