Kesän 2025 grillaussesongissa yhdistyvät tutut klassikot ja kiinnostavat uutuudet
30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Lihatukku Harri Tamminen Oy tuo kesän 2025 grillaussesonkiin tuttujen klassikkotuotteiden lisäksi kiinnostavia, maailmalta inspiraationsa saaneita uutuuksia. Laajennetulla Wanted by Grill -tuoteperheellä vastataan kuluttajakysyntään, jossa laadukkaita, kotimaisia lihatuotteita halutaan käyttää sekä kesän nopeassa arkikokkauksessa että hitaasti hifistellen.
Kotimaiset raaka-aineet kansainvälisellä twistillä
Kesän grillikausi edustaa lihataloille merkittävää osaa koko vuoden myynnistä, joten siihen kohdistuu myös paljon odotuksia. Tamminen vastaa haasteeseen uudistamalla ja laajentamalla suosittua Wanted by Grill -tuoteperhettään erikoisleikkuulihoista nyt myös maustettuihin porsaan ribseihin, kolmeen erilaiseen burgerpihviin sekä kahden maun hot dog -nakkimakkaroihin. Naudanlihapihveistä uutuutena lanseerataan Fillet Cap Steak.
- Tuotevalikoimamme on kehittynyt vuosi vuodelta, ja täksi kesäksi olemme uudistaneet ja laajentaneet sitä entisestään. Kuluttajat haluavat arjen helppoutta ja toisaalta sopivasti haastetta hetkiin, jolloin hitaalle ruuanlaitolle ja hifistelylle on enemmän aikaa. Haluamme tarjota Wanted by Grill -tuotteillamme kaiken, mitä grilliin tarvitaan kasvisten oheen kesän eri yhdessäolohetkissä, kertoo Tammisen kaupallinen johtaja Väinö Kurkaa.
Tärkeitä arvoja kuluttajille ovat myös raaka-aineen kotimaisuus ja laadukkuus sekä läpinäkyvä toimitusketju. Suomalaiseen raaka-aineeseen ja käsityöhön yhdistetään Wanted by Grill -tuotteissa kansainvälistäkin makumaailmaa.
- Kuluttajat näkevät ruuan kotimaisuuden isona arvona, koska se on samalla tae tuotteen laadusta ja elintarviketurvallisuudesta. Tammisella on tästä osoituksena FSSC-sertifikaatin lisäksi myös laajempi BRC-sertifikaatti. Myös toimitusketjun lyhyys ja lähiruoka-ajatus toteutuvat omissa tuotteissamme kaikkialla Suomessa, sillä raaka-aineemme on 100-prosenttisesti suomalaista, Väinö toteaa.
Tammisella vietetään juhlavuotta tuplaten
Tammisen perheyritys juhlii vuonna 2025 toimintansa 30-vuotista taivalta. Viime kesäkaudella lopullisen läpimurtonsa tehnyt Wanted by Grill -tuotebrändi puolestaan täyttää pyöreät kymmenen vuotta. Tuoteperheen ensimmäiset erikoisleikkuut olivat naudanlihasta valmistetut flank steak- ja entrecote-pihvit, jotka lanseerattiin tuoreiden, kuluttajapakattujen burgerpihvien ohella ensimmäisenä Suomessa vuonna 2015.
Tuoteperhe on laajentunut vuosittain uutuuksilla, joiden leikkuumalleja on etsitty ympäri maailmaa. Se on saavuttanut kuluneen vuosikymmenen aikana vakiintuneen jalansijan suomalaisten kesän grillihetkissä ja kasvanut tasaisen varmasti myös tuotantovolyymeissa. Väinö arvelee vaikuttavaksi tekijäksi sen, että yhä useampi suomalainen kannattaa lihansyönnissä ”vähemmän mutta parempaa” -ajattelua.
- Kuten Tammisen koko historian ajan, etenemme kohti tulevaisuutta perinteitä kunnioittaen ja ajassa eläen. Jatkamme laadukkaan ja vastuullisen kotimaisen lihan tarjoamista suomalaisiin ruokapöytiin – jo 30 vuoden kokemuksella ja intohimolla.
Tammisen kesäuutuudet löytyvät kauppojen hyllyiltä porrastetusti huhtikuusta alkaen.
Lihatukku Harri Tamminen Oy on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoon ruokaan ja laadukkaaseen lihaan. Tammisen tuotteiden korkea laatu syntyy 100-prosenttisesta kotimaisuudesta, vastuullisesta eläintenkasvatuksesta sekä raaka-ainetta arvostavasta leikkuusta ja käsittelystä. Tammisella on elintarvikkeiden tuoteturvallisuuden BRC- ja FSSC 22000 -laatusertifikaatit. Tamminen juhlii vuonna 2025 yrityksen 30-vuotista taivalta, ajassa eläen ja perinteitä kunnioittaen.