Tuotteet

Reilu valikoima ja laatua joka paketissa

Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Tarjoamme laajan valikoiman käsityönä leikattua ja viimeisteltyä, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä laadukkaita luomutuotteita eettiseen valintaan luomunaudan-, luomuporsaan- sekä luomukaritsanlihasta. Valikoimistamme löytyvät tuorelihatuotteiden lisäksi perinteisin menetelmin perinnesavustamossa valmistetut maukkaat savusaunapalvituotteet, herkulliset nakit ja makkarat sekä ilmakuivaamalla valmistetut kotimaiset erikoisleikkeleet. Tuotteitamme jälleenmyyvät päivittäistavarakaupat ympäri Suomen.

Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Olemme erikoistuneet suomalaisilla kotitiloilla 100 % antibiootittomasti ja GMO-vapaasti tuotettuun, vapaana laiduntaneeseen Rotukarja naudanlihaan.

Korkealaatuiset ja monipuoliset luomutuotteemme ovat kotimaisuutta ja eettisyyttä arvostavan kuluttajan ykkösvalinta. Luomunaudan-, luomuporsaan- ja luomukaritsanlihatuotteemme valmistetaan aitoa makua kunnioittaen, laadusta tinkimättä.

Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut. Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta, laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä. Valmistettu vanhan ajan perinteellä, uudella liekillä.

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellistä ruokaa, jonka laadusta ja mausta ei ole tingitty missään vaiheessa.
Sen takia Tamminen on lihanystävien ykkösvalinta.