Facebook Instagram

Reilu valikoima ja laatua joka paketissa

 

 

Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Tarjoamme laajan valikoiman käsityönä leikattua ja viimeisteltyä, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä luomutuotteita eettiseen valintaan luomunaudan-, luomuporsaan- sekä luomukaritsanlihasta. Valikoimistamme löytyvät tuorelihatuotteiden lisäksi kypsät, perinteisillä menetelmillä savustetut lihavalmisteet sekä ilmakuivaamalla valmistetut erikoistuotteet. Tuotteitamme jälleenmyyvät päivittäistavarakaupat ympäri Suomen.

 

Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Olemme erikoistuneet suomalaisilla kotitiloilla 100 % antibioottivapaasti kasvatettuun, vapaana laiduntaneeseen Rotukarja naudanlihaan. Yleisimmät suomessa kasvatetut liharodut ovat Aberdeen Angus, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental.

 

Korkealaatuiset ja monipuoliset luomutuotteemme ovat kotimaisuutta ja eettisyyttä arvostavan kuluttajan ykkösvalinta. Luomunaudan-, luomuporsaan- ja luomukaritsanlihatuotteemme valmistetaan aitoa makua kunnioittaen, laadusta tinkimättä.

 

Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut. Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta, laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä. Valmistettu vanhan ajan perinteellä, uudella liekillä.

 

 

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellistä ruokaa, jonka laadusta ja mausta ei ole tingitty missään vaiheessa. Sen takia Tamminen on lihanystävien ykkösvalinta.

OIVA