Facebook Instagram

Reilu valikoima ja laatua joka paketissa

 

 

Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Tarjoamme laajan valikoiman käsin leikattua, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä eettiseen valintaan luomutuotteita luomunaudan-, luomuporsaan- sekä luomukaritsanlihasta.

 

Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Olemme erikoistuneet suomalaisilla kotitiloilla 100 % antibioottivapaasti kasvatettuun, vapaana laiduntaneeseen Rotukarja naudanlihaan. Yleisimmät suomessa kasvatetut liharodut ovat Aberdeen Angus, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental.

 

Korkealaatuiset ja monipuoliset luomutuotteemme ovat kotimaisuutta ja eettisyyttä arvostavan kuluttajan ykkösvalinta. Luomunaudan-, luomuporsaan- ja luomukaritsanlihatuotteemme valmistetaan aitoa makua kunnioittaen, laadusta tinkimättä.

 

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellistä ruokaa, jonka laadusta ja mausta ei ole tingitty missään vaiheessa. Sen takia Tamminen on lihanystävien ykkösvalinta.

OIVA