Luotettava kumppani ruoka-alan ammattilaisille

Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Laadukas ja monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa lisäarvoa tuottavia vaihtoehtoja ruoka-alan ammattilaisille, joiden kanssa toimimme innovatiivisesti yhteistyössä tuotekehityksemme osalta.

Laatulihaa käsityön leimalla

Meille ensiluokkainen raaka-aine, laadukas käsityönä tehty viimeistely ja ylivoimainen maku ovat kaikki kaikessa. Olemme erikoistuneet vastuullisesti tuotettuun Rotukarja naudanlihaan sekä luomunaudan-, luomuporsaan- ja luomukaritsanlihaan. Valikoimistamme löytyvät tuorelihatuotteiden lisäksi perinteisin menetelmin perinnesavustamossa valmistetut maukkaat savusaunapalvituotteet, herkulliset nakit ja makkarat sekä ilmakuivaamalla valmistetut kotimaiset erikoisleikkeleet.

Tutustu tuotevalikoimaan

 

Ilmavat Loose Pressed -burgerpihvit

Ilmavat Loose Pressed -burgerpihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta Loose Pressed -menetelmällä. Ilmavan muotoilun ansiosta entistä mehevämpi ja mureampi makuelämys.

Lue lisää

 

 

“Ruuanlaitossa ratkaisee 80-prosenttisesti raaka-aine.”

Pitkän linjan keittiömestari ja huippukokki Mika Jokela uskoo ruuassa raaka-aineen, kiinnostavan tarinan ja arvostuksen voimaan. Ravintolakonseptin ja kohderyhmän asettamien raamien sisällä hän kannustaa pitämään työotteen mahdollisimman luovana ja leikkisänä.

Lue lisää

 

 

 

Valikoiduilta suomalaisilta kotitiloilta

Liharotuista nautaa, Rotukarjaa, kasvatetaan eettisissä olosuhteissa, joissa huomioidaan eläimen vapaus liikkumiseen sekä mahdollisuus toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistä laumoissa. Rotukarjan liha on koostumukseltaan ainutlaatuista ja luontaisesti mureaa.

Lue lisää

 

Aidosti ja arvostaen

Luomutuotanto perustuu eläimen hyvinvoinnin huomioimiseen, takaa väljän ja virikkeellisen liikkumatilan sekä antaa mahdollisuuden lajityypilliseen käyttäytymiseen. Tilallisten tinkimätön työ takaa, että luomuporsaamme on maukasta, eettistä ja 100-prosenttisesti suomalaista laatulihaa.

Lue lisää