Facebook Instagram

Arvonnan säännöt ja ohjeet

JÄRJESTÄJÄ

Lihatukku Harri Tamminen Oy
Itäinen Valkoisenlähteentie 21, 01260 Vantaa
Y-tunnus 2291418-8

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.
Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

OSALLISTUMISAJANKOHTA

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana: 14.11 – 12.12.2022
Ennen tätä tai tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

OSALLISTUMINEN

Kaikki kampanja-aikana Järjestäjän kotisivustolla sijaitsevan sähköisen kampanja-arvontalomakkeen (www.tamminen.fi/joulu/) täyttäneet ja lähettäneet osallistuvat arvontaan. Järjestäjä ei ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse.

PALKINNOT

Arvonnan palkintoina arvotaan osallistuneiden kesken kolme kappaletta 100 euron arvoisia Tamminen -tuotelahjakortteja. Tuotelahjakortti käy maksuvälineenä Järjestäjän tuotteiden kohdalla niitä myyvissä Keskon tai SOK:n liikkeissä. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan palkinto toimitetaan voittajalle ensisijaisesti Postin kautta. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

ARVONTA

Arvonta suoritetaan maanantaina 12.12.2022.
Voittaja arvotaan satunnaisesti Järjestäjän kotisivustolla (www.tamminen.fi/) sijaitsevalla kampanjasivun (www.tamminen.fi/joulu/) sähköisellä arvontakampanja-lomakkeella osallistumisohjeiden mukaisesti arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonnan jälkeen Tamminen-tuotelahjakortit lähetetään voittajille postitse, arvontalomakkeen yhteystietoja postitukseen apuna käyttäen.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä käsittelee henkilötietoja ainoastaan arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon lähettämiseen, mikäli osallistuja ei ole erikseen myöntänyt suoramarkkinointilupaa markkinointiarvontalomakkeen täytön yhteydessä. Osallistujien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tutustu Tietosuojaselosteeseen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjän vastuu kilpailun osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

MUUT EHDOT

Osallistumalla Järjestäjän järjestämään arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin. Järjestäjän sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien palvelujen, kuten Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja.

OIVA