Dry Aged -tuotteet johdattavat
makumatkalle lumoavaan maailmaan.
Pitkä raakakypsytys antaa pihveille
ainutlaatuisen mureuden sekä
aidon, vivahteikkaan aromin.
Yksinkertaisesti maukasta.
Klassikkopihvi, luuton New York Strip Steak leikataan käsityönä antibiootittomasti ja gmo-vapaasti tuotetusta Rotukarja naudan ulkofileestä, sisältäen mehukkuutta korostavan makurasvareunuksen. New York Strip Steak on täydellinen valinta pihvin luontaisen hienostuneen koostumuksen ja aromikkaan maun ansiosta.
Klassikkopihvi, luuton Rib Eye Steak leikataan käsityönä antibiootittomasti ja gmo-vapaasti tuotetusta Rotukarja naudan fileeselän etuosasta, sisältäen ulkofileen sydänosion. Rib Eye Steak on täydellinen valinta pihvin luontaisesti sisältämän, koostumusta pehmentävän ja mehukkuutta korostavan makurasvan ansiosta.
SELAA
Kerrothan meille, minkälaisen maistuvan lisukkeen valmistaisit Dry Aged -klassikkopihvien kanssa tarjottavaksi. Osallistuneiden kesken arvotaan mahtava minikokoinen Hibachi Mibrasa -hiiligrilli (kooltaan 30 cm x 30 cm x 14 cm) yhdessä 15 kilon painoisen Mibrasa hiilisäkin kera.
Palkinnon arvo n. 480 €.
Osallistumisaika 19.2. – 7.3.2021. Arvonta suoritetaan 8.3.2021 ja
voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.
Dry Aged -tuotteet valmistetaan taitaen ainutlaatuisella ja perinteisellä raakakypsytysmenetelmällä.
Käsityönä leikattuja, tarkoin valikoituja naudan arvo-osia ikäännytetään kontrolloiduissa olosuhteissa pitkäkestoisesti raakakypsyttämällä. Kypsytyksen aikana lihasta haihtuu luontaista kosteutta suojaavan rasvakerroksen kuivuessa. Lihan mureutuessa sen sävy syventyy ja maku tiivistyy intensiivisen aromikkaaksi.
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Paista pihviä kuumalla paistinpannulla kuumakestoisen öljyn ja rasvanseoksessa noin kahden minuutin ajan per puoli. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa pihvin kuumassa grillissä grillaten noin kahden minuutin ajan per puoli, tai kunnes lihan sisälämpötila on haluttu. Mausta pihvi lopuksi ripauksella sormisuolaa, ja halutessasi rouhi mustapippuria myllystä. Kääri pihvi kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutin ajaksi ennen tarjoilua.
Sudi pihvin molemmille puolille kuumakestoista öljyä, joka estää lihan tarttumisen grilliin.
AINESOSAT
2 dl punaviiniä
1 dl lihalientä
2 rkl voita
1 pieni salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
suolaa
VALMISTUSOHJE
VINKKI: Punaviinikastikkeen voi muuntaa helposti esimerkiksi lisäämällä siihen yrttejä valmistusvaiheessa.
AINESOSAT
150 g voita
3 kpl kananmunan keltuaista
1 dl vettä
1 pieni salottisipuli
2 rkl valkoviinietikkaa
3 kpl valkopippuria
kuivattua tai tuoretta rakuunaa
VALMISTUSOHJE
AINESOSAT
1 viipale paahdettua vaaleaa leipää
1 punainen paprika
1 tomaatti
15 kpl kuorittuja manteleita
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1/4 tl chilijauhetta tai cayennepippuria
1/4 tl suolaa
1/4 tl sokeria
mustapippuria myllystä
VALMISTUSOHJE