Facebook Instagram

 

Luonnollisten makujen

inspiroimana, lempeän leppäsavun
syleilyssä. Ajatuksella ja ammattitaidolla,
perinteisin menetelmin käsityönä
valmistettuina.

TUOTTEET

3 KPL, 300 g

Perinteisesti leppäsavustettu, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta jalostettu, kypsä grillimakkara. Kuumennetaan grillissä grillaten tai uunissa lämmittäen. Voidaan nauttia sellaisenaan.

12 KPL, 280 g

Perinteisesti leppäsavustettu, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta jalostettu, kypsä kuorellinen nakkimakkara. Kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen. Voidaan nauttia sellaisenaan.

10 KPL, 240 g

Perinteisesti leppäsavustettu, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta jalostettu, kypsä kuoreton nakkimakkara. Kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen. Voidaan nauttia sellaisenaan.

180 g

100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaan kinkusta savusaunassa valmistettu, ylikypsä kokolihaleikkele. Voidaan nauttia leivänpäällisenä tai sellaisenaan. Sopii myös suolaisten leivonnaisten täytteeksi.

110 g

100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaan ulkofileestä savusaunassa valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Voidaan nauttia leivänpäällisenä tai sellaisenaan. Sopii myös suolaisten leivonnaisten täytteeksi.

130 g

Perinteisesti leppäsavustettu, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu kypsä kylkisiivu. Kuumennetaan pannulla paistaen tai nautitaan sellaisenaan.

350 g

Perinteisesti leppäsavustettu, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu, kypsä lenkkimakkara. Kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen. Voidaan nauttia sellaisenaan.

n. 350 g

100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta savusaunassa valmistettu ylikypsä kylkipala. Viipaloidaan ja kuumennetaan pannulla paistaen tai nautitaan sellaisenaan.

SELAA

 
 

Luonnollisten makujen inspiroimana, lempeän
leppäsavun syleilyssä. Ajatuksella ja
ammattitaidolla, perinteisin menetelmin
käsityönä valmistettuina.

 

LIHAVALMISTEISTAMME löytyvät korkealaatuisesta 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta jalostetut maalaislenkit ja -nakit, savusaunapalvikinkut ja -leikkeleet sekä ylikypsät kylkiviipaleet.

 

ENSILUOKKAINEN reseptiikka ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat tuotteiden erinomaisen maun ja luotettavan laadukkuuden.

 

LIHAVALMISTEIDEMME kypsennys
tapahtuu perinteisin menetelmin kookkaissa savusaunoissa palvaamalla
tai vaihtoehtoisesti leppäsavulla
savustamalla.

SAVUSAUNASSA pitkäkestoisesti kypsentämällä aikaansaadaan tuotteiden aito ja aromikas savuinen tuoksu ja maku, vivahteikkaan värin lisäksi.

 

PERINTEISELLÄ LEPPÄSAVULLA savustetuissa tuotteissamme on aistittavissa miellyttävän pehmeän savuinen tuoksu ja houkuttelevan herkullinen maku.