
4 kpl, 400 g
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä -grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen tarjoiluna. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan lämmitettävän ennen nauttimista

12 kpl, 280 g
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit maistuvat mainion maukkaille. Nakkimakkarat kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan kuumennettavan ennen nauttimista.

350 g
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit maistuvat mainion maukkaille. Nakkimakkarat kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan kuumennettavan ennen nauttimista.

10 kpl, 240 g
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorettomat nakit maistuvat mainion maukkaille. Nakkimakkarat kuumennetaan pannulla paistaen, keitinvedessä kuumentaen tai uunissa lämmittäen. Saa syödä sellaisenaan, mutta suositellaan kuumennettavan ennen nauttimista.

250 g
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen murea palvirouhe. Mainion maukas ja helppokäyttöinen palvirouhe soveltuu käytettäväksi erinomaisesti esimerkiksi pastoihin, suolaisten leivonnaisten, pitsojen, piiraiden ja omelettien täytteeksi.

180 g
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan. Viipaleet soveltuvat erinomaisesti myös suolaisten leivonnaisten, pitsojen, piiraiden ja omelettien täytteeksi.

180 g
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan. Viipaleet soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten suolaisten leivonnaisten täytteeksi.

180 g
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan. Viipaleet soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten suolaisten leivonnaisten, pitsojen, piiraiden ja omelettien täytteeksi.

110 g
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan ulkofileestä valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat maalaisfileeviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan. Viipaleet soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten suolaisten leivonnaisten täytteeksi.

n. 1,0 kg
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustettu, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta valmistettu ylikypsä kylkipala maukkaalla BBQ-marinadilla. Kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen ja tarjoillaan esimerkiksi kesäisen salaatin kera. Suositellaan kuumennettavan ennen nauttimista.

3 kpl, n. 500 g
Talman perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta sous vide -menetelmällä käyttövalmiiksi kypsennetty ja maustettu kylkiluurivi, kolmen kappaleen pakkauksessa. Kuumennetaan grillissä grillaten, pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen ja tarjoillaan esimerkiksi kesäisen salaatin kera. Suositellaan kuumennettavan ennen nauttimista.