Peinnesavustamon leikkeleet tarjoavat lihaisia makuelämyksiä aamupalasta iltapalaan.
Uutuudet saatavilla kätevän kokoisissa, sadan gramman pakkauksissa. Kaikki 100 % suomalaisesta lihasta.
Tamminen – laatulihaa suomalaisiin ruokapöytiin jo 30 vuoden ajan!
SELAA
Tamminen Broilerin paahtofilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Tamminen Broilerin savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä perinnesavustamossa valmistettu murearakenteinen kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä sisältää mausteisen makureunan ja soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty kokolihaleikkele porsaan kinkusta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Tamminen Kalkkunan savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta kalkkunanfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu monikäyttöinen ja murea palvilastu, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa, lihaisan purtavaan laatuun, vahvaa ja mehukasta makua antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!
Kipinä Kolmen sipulin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Täyteläistä makujen harmoniaa grillimakkaroihin luovat keltasipuli, valkosipuli ja ruohosipuli.
Kipinä Kolmen chilin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho.
Classic Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Perinteisen makuiset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Chili Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhdin tuliset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Hot Dog bratwurstit valmistetaan perinteisin menetelmin perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Lihaisat bratwurst makkarat kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.
Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat
Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut.
Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta,
laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä.
Perinnesavustamomme sijaitsee Sipoon Talmassa, kuvankauniiden maalaismaisemien äärellä, jotka inspiroivat tuotetarjontamme antia. Kotimaisista laadukkaista raaka-aineista, perinteitä kunnioittaen ja vahvalla ammattitaidolla, syntyvät uuden ajan maukkaat savusaunapalvituotteet sekä herkulliset nakit ja makkarat. Ensiluokkainen reseptiikka ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat perinnesavustamon tuotteiden erinomaisen maun ja luotettavan laadukkuuden.
Perinteinen savusaunassa savustaminen on ainutlaatuinen lihajalosteiden valmistusmenetelmä, joka pohjautuu vanhoihin suomalaisiin ruokaperinteisiin. Pitkäkestoinen kypsennys savusaunan pehmeässä lämmössä takaa sen, että lihajalosteisiin muodostuu aito ja aromikas savuinen tuoksu ja maku, vivahteikkaan värin lisäksi.
Perinteisellä leppäsavulla lempeästi savustetuissa lihajalosteissa on aistittavissa miellyttävän pehmeän savuinen tuoksu ja houkuttelevan herkullinen maku. Leppäpuu luo savustukseen hienostuneen tasapainoisen, hieman paahteisen aromin, joka täydentää lihan omaa makua peittämättä sitä.
Katso reseptivinkki herkulliseen voileipäkranssiin.