Perinnesavustamo

Perinnesavustamon leikkeleet
– aidosti suomalaista makua
jokaiseen hetkeen

Peinnesavustamon leikkeleet tarjoavat lihaisia makuelämyksiä aamupalasta iltapalaan.
Uutuudet saatavilla kätevän kokoisissa, sadan gramman pakkauksissa. Kaikki 100 % suomalaisesta lihasta.
Tamminen – laatulihaa suomalaisiin ruokapöytiin jo 30 vuoden ajan!

Tutustu tuotteisiin

SELAA

Perinnesavustamon
Broilerin paahtofilee

Tamminen Broilerin paahtofilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Broilerin savusaunapalvifilee

Tamminen Broilerin savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvikassler

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Paahdettu grillifilee

Perinteisin menetelmin käsityönä perinnesavustamossa valmistettu murearakenteinen kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä sisältää mausteisen makureunan ja soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvileikkele

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty kokolihaleikkele porsaan kinkusta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!

Perinnesavustamon
Naudan suolaliha

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Naudan paahtopaisti

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Kalkkunan savusaunapalvifilee

Tamminen Kalkkunan savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta kalkkunanfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Luomu ylikypsä savusaunapalviviipale

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Ylikypsä savusaunapalvikinkku

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Ylikypsä maalaispalvikinkku

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Perinteinen uunikinkku

Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon Naudan
Ylikypsä savusaunapalvileikkele

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvirouhe

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvilastu

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu monikäyttöinen ja murea palvilastu, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.

Perinnesavustamon Kipinä®
Grillimakkara 4 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta.  Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen juuston grillimakkara 4 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa, lihaisan purtavaan laatuun, vahvaa ja mehukasta makua  antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen sipulin grillimakkara 4 kpl

Kipinä Kolmen sipulin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Täyteläistä makujen harmoniaa grillimakkaroihin luovat keltasipuli, valkosipuli ja ruohosipuli.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen chilin grillimakkara 4 kpl

Kipinä Kolmen chilin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho.

Wanted by Grill
Hot Dog nakki classic

Classic Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Perinteisen makuiset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.

Wanted by Grill
Hot Dog nakki chili

Chili Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhdin tuliset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.

Wanted by Grill
Hot Dog Bratwurst

Hot Dog bratwurstit valmistetaan perinteisin menetelmin perinnesavustamossa 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Lihaisat bratwurst makkarat kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hodarisämpylöiden ja lisukkeiden kera.

Perinnesavustamon
Luomu maalaisnakki 12 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon
Maalaisnakki 10 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

 

 

Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat
Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut.
Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta,
laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä.

 

Valmistettu vanhan ajan perinteellä,
uudella liekillä.

Perinnesavustamomme sijaitsee Sipoon Talmassa, kuvankauniiden maalaismaisemien äärellä, jotka inspiroivat tuotetarjontamme antia. Kotimaisista laadukkaista raaka-aineista, perinteitä kunnioittaen ja vahvalla ammattitaidolla, syntyvät uuden ajan maukkaat savusaunapalvituotteet sekä herkulliset nakit ja makkarat. Ensiluokkainen reseptiikka ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat perinnesavustamon tuotteiden erinomaisen maun ja luotettavan laadukkuuden.

Talman Perinnesavustamon esittely

Katso video

Aitoa perinnettä ja
aromikasta makua

Perinteinen savusaunassa savustaminen on ainutlaatuinen lihajalosteiden valmistusmenetelmä, joka pohjautuu vanhoihin suomalaisiin ruokaperinteisiin. Pitkäkestoinen kypsennys savusaunan pehmeässä lämmössä takaa sen, että lihajalosteisiin muodostuu aito ja aromikas savuinen tuoksu ja maku, vivahteikkaan värin lisäksi.

Hienostunut maku
luonnosta

Perinteisellä leppäsavulla lempeästi savustetuissa lihajalosteissa on aistittavissa miellyttävän pehmeän savuinen tuoksu ja houkuttelevan herkullinen maku. Leppäpuu luo savustukseen hienostuneen tasapainoisen, hieman paahteisen aromin, joka täydentää lihan omaa makua peittämättä sitä.

Maistuva tarjoilu perinnesavustamon savusaunapalvileikkeleistä

Katso reseptivinkki herkulliseen voileipäkranssiin.

Katso ohjeet täältä