Wanted by Grill naudan Picanha grillattujen avokadojen kera

Valmistusaika

1 tunti

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Naudanliha

Ainesosat

1 kpl Tamminen Wanted by Grill naudan Picanha, n. 700 g
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Grillatut avokadot

4 kpl syöntikypsiä avokadoja

 

Tomaatti-maissisalsa

250 g kirsikkatomaatteja
1 kpl maissintähkää
1 puntti lehtipersiljaa
1 kpl mietoa punaista chiliä

 

Avokado-dressing

2 kpl limeä
2 dl oliiviöljyä
1 dl sokeria
1 dl seesaminsiemeniä
suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 5 min ajan per puoli, ensin rasvapuoli alaspäin. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä n. 20–25 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Picanhan paistipannulla paistaen noin 5 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa n. 20–25 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.
  4. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi.
  5. Viipaloi Picanha ohuiksi viipaleiksi.

Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Grillatut avokadot

  1. Halkaise avokadot ja poista siemenet.
  2. Grillaa avokadoja grillissä tai vaihtoehtoisesti uunissa grillivastuksella n. 5 min ajan.

 

Tomaatti-maissisalsa

  1. Irrota maissinjyvät terävän veitsen avulla tähkästä, paloittele kirsikkatomaatit ja viipaloi chili. Yhdistä ainekset ja pilko lehtipersilja joukkoon.
  2. Valmista kastike puristamalla limeistä mehut kulhoon. Lisää loput kastikeainekset joukkoon ja sekoita.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.