Food Service Porsaan suolalapa n. 1,2 kg
Pakkauskoko
n. 1,2 kg
Lihapitoisuus
100 %
Tuotenumero
2002
Alkuperämaa
Suomi
EAN
Tukkukoodit
Tuotekuvaus
Tamminen Porsaan suolalapa leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Uunivalmiiksi suolattu lapa soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai kypsennyksen jälkeen revittynä pulled porkiksi eli nyhtöpossuksi.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (87 %), vesi, suola.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 786 kJ, (188 kcal), rasva 14 g, josta tyydyttynyttä 4,8 g, proteiini 16 g, suola 1,2 g
Laktoosia 0g/100g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Kuivaa porsaan suolalapaa talouspaperilla kevyesti painellen. Hiero lihan pintaan mustapippuria. Huomioi, että suolalapa on valmiiksi suolattu. Aseta suolalapa uunivuokaan ja kaada sen päälle 2 dl vettä. Paista porsaan suolalapaa 150-asteisessa uunissa kunnes suolalavan sisälämpötila on vähintään 75 astetta. Suosituksemme suolalavan sisälämpötilaksi on 82 astetta. Mikäli suolalapa valmistetaan nyhtöpossuksi, sisälämpötilan tulee olla yli 85 astetta tai kunnes liha on revittävissä. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.