Food Service Porsaan suolalapa n. 1,2 kg

Ruokaa omasta maasta 100% antibioottivapaa
Laktoositon

Pakkauskoko

n. 1,2 kg

Lihapitoisuus

100 %

Tuotenumero

2002

Alkuperämaa

Suomi

EAN

Yksikkö:
2350460300003
Myyntierä:
2350632300008 4 kpl

Tukkukoodit

Kespro:
20177692
Wihuri Metro:
2050460300002

Tuotekuvaus

Tamminen Porsaan suolalapa leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Uunivalmiiksi suolattu lapa soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai kypsennyksen jälkeen revittynä pulled porkiksi eli nyhtöpossuksi.

Ainesosat

Suomalainen porsaanliha (87 %), vesi, suola.

Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.

Ravintoarvot

Energia 786 kJ, (188 kcal), rasva 14 g, josta tyydyttynyttä 4,8 g, proteiini 16 g, suola 1,2 g

Laktoosia 0g/100g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Kuivaa porsaan suolalapaa talouspaperilla kevyesti painellen. Hiero lihan pintaan mustapippuria. Huomioi, että suolalapa on valmiiksi suolattu. Aseta suolalapa uunivuokaan ja kaada sen päälle 2 dl vettä. Paista porsaan suolalapaa 150-asteisessa uunissa kunnes suolalavan sisälämpötila on vähintään 75 astetta. Suosituksemme suolalavan sisälämpötilaksi on 82 astetta. Mikäli suolalapa valmistetaan nyhtöpossuksi, sisälämpötilan tulee olla yli 85 astetta tai kunnes liha on revittävissä. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.