Luomu karitsan jauheliha 15 %
Tuotekuvaus
Tamminen Luomu karitsan jauheliha valmistetaan eettisesti tuotetusta, 100 % suomalaisesta luomukaritsanlihasta. Helppo- ja monikäyttöinen jauheliha soveltuu käytettäväksi maukkaisiin kastikkeisiin ja keittoihin, vuokiin ja wokkeihin sekä herkullisiin pitsoihin ja piiraisiin. Jauhelihasta valmistuvat vaivattomasti myös lihapyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet.
Ainesosat
Suomalainen luomukaritsanliha
(100 %).
Rasvapitoisuus alle 15 %.
Kollageeni/liha proteiini suhde
alle 15 %.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 854 kJ, (204 kcal), rasva 15 g, josta tyydyttynyttä 3,8 g, proteiini 18 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihaa paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa paistolastalla murentaen ja kevyesti käännellen, noin 8 – 10 minuuttia, kunnes liha on ruskistunutta ja kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla tai muilla mieleisilla mausteilla. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.