Porsaan fileesuikale marinoitu

Ruokaa omasta maasta
Laktoositon
Gluteeniton

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekuvaus

Tamminen Porsaan marinoidut fileesuikaleet valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Soveltuvat käytettäväksi wokkeihin, pataruokiin ja kastikkeisiin.

Ainesosat

Suomalainen porsaanliha (75 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. paprika, chili, valkosipuli, tomaatti, mustapippuri, cayenne), dekstroosi, suola, aromit (mm. savu), punajuurimehujauhe, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaineet (E412, E415), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E202, E211).

Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.

Ravintoarvot

Energia 569 kJ, (137 kcal), rasva 6,78 g, josta tyydyttynyttä 1,3 g, hiilihydraatit 5,3 g, josta sokereita 4,4 g, proteiini 13 g, suola 1,2 g

Laktoosia 0g/100g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Halutessasi voit huuhdella fileesuikeet kevyesti juoksevan veden alla ennen kypsentämistä. Voit myös jatkaa marinadia kastikkeeksi esimerkiksi ruokakermalla. Paista marinoituja porsaan fileesuikaleita paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 10 – 12 minuutin ajan kevyesti käännellen. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.