Rotukarja naudan paistijauheliha 8 %
Tuotekuvaus
Tamminen Rotukarja naudan paistijauheliha valmistetaan 100 % suomalaisesta antibiootittomasti ja gmo-vapaasti tuotetusta naudanlihasta. Helppo- ja monikäyttöinen jauheliha soveltuu käytettäväksi maukkaisiin kastikkeisiin ja keittoihin, vuokiin ja wokkeihin sekä herkullisiin pitsoihin ja piiraisiin. Jauhelihasta valmistuvat vaivattomasti myös lihapyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet.
Ainesosat
Suomalainen naudanpaisti (100 %).
Rasvapitoisuus alle 8 %.
Kollageeni/lihaproteiinisuhde
alle 15 %.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 653 kJ, (156 kcal), rasva 8,0 g, josta tyydyttynyttä 4,3 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihaa paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa paistolastalla murentaen ja kevyesti käännellen, noin 8 – 10 minuuttia, kunnes liha on ruskistunutta ja kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla tai muilla mieleisilla mausteilla. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.