Wanted by Grill naudan Denver Steak
Tuotekuvaus
Naudan Denver Steak valmistetaan amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselästä. Mehukas ja murea Denver Steak omaa täyteläisen lihaisan maun sekä rakenteen ja se suositellaan tarjoiltavan medium-asteisena. Voidaan valmistaa kokonaisena grillissä grillaten tai pannulla paistaen. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kauden lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 569 kJ, (136 kcal), rasva 6,0 g, josta tyydyttynyttä 2,6 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Laktoosia 0g/100g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Grillaa lihaa grillissä korkealla lämmöllä noin 3–4 minuutin ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 30 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Denver Steakin paistinpannulla paistaen noin 3–4 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 30 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Denver Steak ohuiksi viipaleiksi tarjolle. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.