
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa kypsennetty, paksuiksi viipaleiksi viipaloitu kinkkuviipale soveltuu käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen ja paksuhko kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa maltillisesti kypsennetty maukas ja mehukas joulukinkku soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunan jälkilämmössä maltillisesti kypsennetty maukas ja murea joulukinkku soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa maltillisesti kypsennetty maukas ja murea kinkkupala soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen tarjoiluna.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa on aistittavissa perinteikäs, korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto.
![]()
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorettomat nakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan ulkofileestä valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat maalaisfileeviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.