
Tamminen Broilerin paahtofilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Tamminen Broilerin savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta broilerinfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Tamminen Kalkkunan savusaunapalvifilee valmistetaan 100 % suomalaisesta kalkkunanfileestä. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä perinnesavustamossa valmistettu murearakenteinen kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä sisältää mausteisen makureunan ja soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty kokolihaleikkele porsaan kinkusta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa, lihaisan purtavaan laatuun, vahvaa ja mehukasta makua antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä porsaanlihasta valmiiksi viipaloidut, helppo- ja monikäyttöiset palvilastut soveltuvat käytettäväksi suolaisten leivonnaisten, kuten pitsojen, piiraiden ja omelettien täytteinä sekä kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin.