Perinnesavustamo
Tarjoamme joulun juhlakauteen laajan valikoiman herkullisen lihaisia leikkeleitä, valmiiksi kypsennettyjä joulukinkkuja sekä maukkaita joulukinkku- ja joulufileeviipaleita.
Tarjoamme joulun juhlakauteen laajan valikoiman herkullisen lihaisia leikkeleitä, valmiiksi kypsennettyjä joulukinkkuja sekä maukkaita joulukinkku- ja joulufileeviipaleita.
Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat
Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut.
Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta,
laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä.
Valmistettu vanhan ajan perinteellä,
uudella liekillä.
SELAA
100 % suomalaisesta porsaanlihasta perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu, verkotettu ja valmiiksi kypsennetty maukas joulukinkku. Voidaan nauttia viipaloituna ruokaisien lisukkeiden kera tai leivänpäällisenä. Saatavilla alk. 25.11.
100 % suomalaisesta porsaanlihasta perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu, savusaunan jälkilämmöissä kypsytetty pikkukinkku. Voidaan nauttia viipaloituna ruokaisien lisukkeiden kera tai leivänpäällisenä.
100 % suomalaisesta porsaanlihasta perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu, valmiiksi kypsennetty maukas joulukinkkupala. Voidaan nauttia viipaloituna ruokaisien lisukkeiden kera tai leivänpäällisenä.
100 % suomalaisesta porsaanlihasta perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja paksuiksi viipaleiksi viipaloitu, maukas ja murea kinkkuviipale. Voidaan nauttia ruokaisien lisukkeiden kera tai leivänpäällisenä.
100 % suomalaisesta eettisesti tuotetusta luomuporsaanlihasta perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu murearakenteinen ja paksuiksi viipaleiksi viipaloitu ulkofileeviipale. Voidaan nauttia ruokaisien lisukkeiden kera tai leivänpäällisenä.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty murearakenteinen kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä perinnesavustamossa valmistettu murearakenteinen kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä sisältää mausteisen makureunan ja soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty kokolihaleikkele porsaan kinkusta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan. Valmistettu savusaunassa!
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa leppäsavustettu kokolihaleikkele 100 % suomalaisesta naudanlihasta soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.
Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa, lihaisan purtavaan laatuun, vahvaa ja mehukasta makua antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto. Tammisen Kipinä grillimakkarat – 100 % suomalaisesta lihasta!
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.
Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.
Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä porsaanlihasta valmiiksi viipaloidut, helppo- ja monikäyttöiset palvilastut soveltuvat käytettäväksi suolaisten leivonnaisten, kuten pitsojen, piiraiden ja omelettien täytteinä sekä kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin.
Perinnesavustamomme sijaitsee Sipoon Talmassa, kuvankauniiden maalaismaisemien äärellä, jotka inspiroivat tuotetarjontamme antia. Kotimaisista laadukkaista raaka-aineista, perinteitä kunnioittaen ja vahvalla ammattitaidolla, syntyvät uuden ajan maukkaat savusaunapalvituotteet sekä herkulliset nakit ja makkarat. Ensiluokkainen reseptiikka ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat perinnesavustamon tuotteiden erinomaisen maun ja luotettavan laadukkuuden.
Katso reseptivinkki herkulliseen voileipäkranssiin.
SAVUSAUNASSA pitkäkestoisesti kypsentämällä aikaansaadaan tuotteiden
aito ja aromikas savuinen tuoksu ja maku, vivahteikkaan värin lisäksi.
PERINTEISELLÄ LEPPÄSAVULLA savustetuissa tuotteissamme on aistittavissa miellyttävän pehmeän savuinen tuoksu ja houkuttelevan herkullinen maku.