Perinnesavustamo

Lihavalmisteistamme löytyvät korkealaatuisesta 100-prosenttisesti suomalaisesta laatulihasta jalostetut maistuvat nakit, herkulliset leikkeleet ja ylikypsät saunapalvituotteet, perinteikkään ja mehukkaan makuista, lihaisia Kipinä -grillimakkaroita unohtamatta.

 

 

Lempeän leppäsavun syleilystä nousevat
Talman perinnesavustamon uuden ajan herkut.
Luonnollinen maku kumpuaa juurevasta alkuvoimasta,
laadukkaista suomalaisista raaka-aineista ja aidosta käsityöstä.
Valmistettu vanhan ajan perinteellä,
uudella liekillä.

 

 

Perinnesavustamon tuotteet

SELAA

Perinnesavustamon
Joulukinkkuviipale 

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa kypsennetty, paksuiksi viipaleiksi viipaloitu kinkkuviipale soveltuu käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Luomu joulufileeviipale

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty murearakenteinen ja paksuhko kokolihaleikkele porsaan ulkofileestä soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Kypsä joulukinkku

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa maltillisesti kypsennetty maukas ja mehukas joulukinkku soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan

Perinnesavustamon
Kypsä jälkiuunikinkku

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunan jälkilämmössä maltillisesti kypsennetty maukas ja murea joulukinkku soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan

 

Perinnesavustamon
Joulukinkkupala

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamossa maltillisesti kypsennetty maukas ja murea kinkkupala soveltuu viipaloituna käytettäväksi pääruoaksi sesongin lisukkeiden kera, herkullisena leivänpäällisenä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon Kipinä®
Grillimakkara 4 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® grillimakkaroissa on aistittavissa vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Nämä Kipinät maistuvat nimensä mukaisesti niin nuotion äärellä nautittuina, kuin kotigrillauksen tarjoiluna.

Perinnesavustamon Kipinä®
Kolmen juuston grillimakkara 4 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä valmistetuissa Kipinä® Kolmen juuston grillimakkaroissa on aistittavissa perinteikäs, korkealaatuinen, lihaisa rakenne. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto.

Perinnesavustamon
Luomu maalaisnakki 12 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon
Maalaisnakki 10 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorelliset maalaisnakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon
Luomu kuoreton nakki 10 kpl

Perinnesavustamon lempeän leppäsavun syleilyssä perinteisin menetelmin leppäsavustetut, 100-prosenttisesti suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistetut kypsät kuorettomat nakit kuumennetaan pannulla paistaen tai uunissa lämmittäen, maistuen mainion maukkaille.

Perinnesavustamon
Luomu ylikypsä savusaunapalviviipale

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaanlihasta valmistettu ylikypsä kokolihaleikkele. Mureat ja maukkaat palviviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Ylikypsä savusaunapalvikinkku

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Ylikypsä maalaispalvikinkku

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan kinkusta valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele makurasvareunalla. Maukkaat palvikinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Perinteinen uunikinkku

Perinteinen uunikinkkuviipale valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan kinkusta. Perinteisin menetelmin käsityönä valmistetut ja perinnesavustamossa kypsennetyt murearakenteiset kinkkuviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon Naudan
Ylikypsä savusaunapalvileikkele

Perinteisin menetelmin käsityönä valmistettu ja perinnesavustamon savusaunassa ylikypsäksi kypsennetty kokolihaleikkele soveltuu käytettäväksi leivänpäällisenä, suolaisten leivonnaisten ja omelettien täytteinä tai vaikka sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Luomu savustettu maalaisfilee

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetty, 100 % suomalaisesta luomuporsaan ulkofileestä valmistettu ylikypsä, murea kokolihaleikkele. Maukkaat maalaisfileeviipaleet kruunaavat eväsleivät ja sujahtavat suuhun myös sellaisenaan.

Perinnesavustamon
Savusaunapalvirouhe

Perinteisin menetelmin perinnesavustamon savusaunassa kypsennetystä 100 % suomalaisesta porsaanlihasta jatkojalostettu (100 % Upcycled food), monikäyttöinen ja murea palvirouhe, josta valmistuvat herkulliset suolaiset leivonnaiset, pitsojen ja piiraiden lisäksi.

Perinnesavustamomme sijaitsee Sipoon Talmassa, kuvankauniiden maalaismaisemien äärellä, jotka inspiroivat tuotetarjontamme antia.
Kotimaisista laadukkaista raaka-aineista, perinteitä kunnioittaen ja vahvalla ammattitaidolla, syntyvät uuden ajan maukkaat
savusaunapalvituotteet sekä herkulliset nakit ja makkarat. Ensiluokkainen reseptiikka ja perinteiset valmistusmenetelmät
takaavat perinnesavustamon tuotteiden erinomaisen maun ja luotettavan laadukkuuden.

Valmistettu vanhan ajan perinteellä,
uudella liekillä!

 

Perinnesavustamon kypsät joulukinkut

Katso herkulliset reseptivinkit joulun ajan yhdessäolohetkiin.

Katso ohjeet täältä

SAVUSAUNASSA pitkäkestoisesti kypsentämällä aikaansaadaan tuotteiden
aito ja aromikas savuinen tuoksu ja maku, vivahteikkaan värin lisäksi.

PERINTEISELLÄ LEPPÄSAVULLA savustetuissa tuotteissamme on aistittavissa miellyttävän pehmeän savuinen tuoksu ja houkuttelevan herkullinen maku.