Jauhelihapihvit paistettujen kanttarellien kera
Valmistusaika
Max 30 minHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
JauhelihatuotteetAinesosat
1 rs Tamminen Hetkessä hyvä -jauhelihapihvi à 450 g
1-2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
Paistetut kanttarellit
400 g tuoreita kanttarelleja
80 g kevätsipulia
2 rkl voita paistamiseen
suolaa ja valkopippuria myllystä
Vaalea Creme Fraiche kastike
150 g ranskankermaa
20 g kevätsipulia
½ ruukkua rakuunaa
Valmistusohje
-
- Ota jauhelihapihvit huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
- Paista pihvit kuumakestoisen öljyn/voin kera kuumalla paistinpannulla noin 4– 5 minuutin ajan per puoli.
Huomioithan, että jauhelihapihvit sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.
Paistetut kanttarellit
- Puhdista ja huuhtele kanttarellit.
- Paloittele sienet samansuuruisiksi paloiksi.
- Paista sieniä kuivalla paistinpannulla kevyesti käännellen, kunnes sienistä muodostuva neste haihtuu pois.
- Lisää voi ja pilkottu kevätsipuli sienien joukkoon nesteiden haihtumisen jälkeen ja paista vielä noin viiden minuutin ajan.
- Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla. Halutessasi, koristele annos punajuuren versoilla.
Vaalea Creme Fraiche kastike
- Hienonna kevätsipuli ja rakuuna.
- Lisää ne ranskankerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää ripaus suolaa.
- Tarjoile kylmänä kastikkeena.