Jauhelihapihvit paistettujen kanttarellien kera

Valmistusaika

Max 30 min

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Jauhelihatuotteet

Ainesosat

1 rs Tamminen Hetkessä hyvä -jauhelihapihvi à 450 g

1-2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

Paistetut kanttarellit

400 g tuoreita kanttarelleja
80 g kevätsipulia
2 rkl voita paistamiseen
suolaa ja valkopippuria myllystä

 

Vaalea Creme Fraiche kastike

150 g ranskankermaa
20 g kevätsipulia
½ ruukkua rakuunaa

 

 

 

 

Valmistusohje

    1. Ota jauhelihapihvit huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
    2. Paista pihvit kuumakestoisen öljyn/voin kera kuumalla paistinpannulla noin 4– 5 minuutin ajan per puoli.
      Huomioithan, että jauhelihapihvit sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

 

Paistetut kanttarellit

  1. Puhdista ja huuhtele kanttarellit.
  2. Paloittele sienet samansuuruisiksi paloiksi.
  3. Paista sieniä kuivalla paistinpannulla kevyesti käännellen, kunnes sienistä muodostuva neste haihtuu pois.
  4. Lisää voi ja pilkottu kevätsipuli sienien joukkoon nesteiden haihtumisen jälkeen ja paista vielä noin viiden minuutin ajan.
  5. Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla. Halutessasi, koristele annos punajuuren versoilla.

 

Vaalea Creme Fraiche kastike

  1. Hienonna kevätsipuli ja rakuuna.
  2. Lisää ne ranskankerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää ripaus suolaa.
  4. Tarjoile  kylmänä kastikkeena.