Joulukinkun kuorrutus uudella twistillä

Valmistusaika

1 tunti

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Porsaanliha

Valmistusohje

Kokeile joulukinkun kuorrutteena perinteisen sinappihunnun sijaan herkullista ja näyttävää ruistaikinakuorrutetta pestokastikkeen kera. Voit valmistaa kuorrutteen pakastetusta ruistaikinasta, joka on sulatettu taikinan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

  1. Sivele kinkun pintaan ohuelti pestokastiketta ja muotoile pestokastikkeen päälle ruudukko kaulitusta ja ohuiksi suikaleiksi leikatusta ruistaikinasta.
  2. Koristele ruudukko painelemalla ruudukon päälle piparkakkumuotilla ohueksi kaulitusta taikinasta muotoiltuja kuvioita.
  3. Kypsennä taikinakuorrutettua kinkkua uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.