Joulukinkun kuorrutus uudella twistillä
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
PorsaanlihaValmistusohje
Kokeile joulukinkun kuorrutteena perinteisen sinappihunnun sijaan herkullista ja näyttävää ruistaikinakuorrutetta pestokastikkeen kera. Voit valmistaa kuorrutteen pakastetusta ruistaikinasta, joka on sulatettu taikinan valmistajan ohjeiden mukaisesti.
- Sivele kinkun pintaan ohuelti pestokastiketta ja muotoile pestokastikkeen päälle ruudukko kaulitusta ja ohuiksi suikaleiksi leikatusta ruistaikinasta.
- Koristele ruudukko painelemalla ruudukon päälle piparkakkumuotilla ohueksi kaulitusta taikinasta muotoiltuja kuvioita.
- Kypsennä taikinakuorrutettua kinkkua uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.