Kipinä® grillimakkara kaalisalaatin kera
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
LihavalmisteetAinesosat
1 pkt Kipinä® grillimakkara
4 kpl/400 g
TAI Kipinä® kolmen juuston
grillimakkara 4 kpl/360 g
TAI Kipinä® kolmen chilin grillimakkara 4 kpl/360 g
Kaalisalaatti
1/2 punakaalia
1 kpl granaattiomenaa
1 kpl omenaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 tl hunajaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
Korianteri jugurtti -kastike
2 dl kreikkalaista jugurttia
1 tl sokeria
1 nippu korianteria hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Grillaa grillimakkaroita keskilämmöllä grillissä noin 8–12 min. ajan muutaman kerran käännellen, kunnes ne ovat kuumentuneet sisäosiltaan ja ruskistuneet pinnalta.
Kaalisalaatti
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon.
- Avaa granaattiomena, poista siemenet ja lisää granaattiomenansiemenet punakaalin joukkoon.
- Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi, ja lisää se muiden aineksien päälle.
- Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka, hunaja, suola ja mustapippuri erillisessä kulhossa.
- Kaada kastike kaalisalaatin päälle ja sekoita kevyesti käännellen.
- Anna salaatin maustua jääkaapissa noin 15–30 minuuttia ennen tarjoilua.
Korianteri jugurtti -kastike
- Lisää kaikki ainekset kulhoon ja sekoita ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksii.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.