Kipinä® grillimakkara kaalisalaatin kera

Valmistusaika

1 tunti

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Lihavalmisteet

Ainesosat

1 pkt Kipinä® grillimakkara
4 kpl/400 g
TAI Kipinä® kolmen juuston
grillimakkara 4 kpl/360 g
TAI Kipinä® kolmen chilin grillimakkara 4 kpl/360 g

 

Kaalisalaatti

1/2 punakaalia
1 kpl granaattiomenaa
1 kpl omenaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
1 tl hunajaa
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Korianteri jugurtti -kastike

2 dl kreikkalaista jugurttia
1 tl sokeria
1 nippu korianteria hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Grillaa grillimakkaroita keskilämmöllä grillissä noin 8–12 min. ajan muutaman kerran käännellen, kunnes ne ovat kuumentuneet sisäosiltaan ja ruskistuneet pinnalta.

 

Kaalisalaatti

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita ne kulhoon.
  2. Avaa granaattiomena, poista siemenet ja lisää granaattiomenansiemenet punakaalin joukkoon.
  3. Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi, ja lisää se muiden aineksien päälle.
  4. Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka, hunaja, suola ja mustapippuri erillisessä kulhossa.
  5. Kaada kastike kaalisalaatin päälle ja sekoita kevyesti käännellen.
  6. Anna salaatin maustua jääkaapissa noin 15–30 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Korianteri jugurtti -kastike

  1. Lisää kaikki ainekset kulhoon ja sekoita ainekset  sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksii.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.