Kipinä® grillimakkara tomaattilisukkeen kera
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
LihavalmisteetAinesosat
1 pkt Kipinä® grillimakkara
4 kpl/400 g
TAI Kipinä® kolmen juuston
grillimakkara 4 kpl/360 g
TAI Kipinä® kolmen chilin
grillimakkara 4 kpl/360 g
Tomaattilisuke
500 g pienikokoisia värimix tomaatteja
1 kpl punasipulia
½ dl oliiviöljyä
2 rkl vaaleaa balsamicokastiketta
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kotitekoinen sinappi
1 dl sinappijauhetta
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 rkl valkoviinietikkaa
½ tl suolaa
1 rkl sinapinsiemeniä
Valmistusohje
- Grillaa grillimakkaroita keskilämmöllä grillissä noin 8-12 min. ajan muutaman kerran käännellen, kunnes ne ovat kuumentuneet sisäosiltaan ja ruskistuneet pinnalta.
Tomaattilisuke
- Huuhtele tomaatit siivilässä ja valuta ne kuivaksi.
- Leikkaa tomaatit puoliksi ja laita ne kulhoon.
- Kuori punasipuli ja paloittele se pieniksi paloiksi tomaattien sekaan.
- Lisää joukkoon oliiviöljy ja vaalea balsamicokastike kevyesti käännellen.
- Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Kotitekoinen sinappi
- Sekoita sinappijauhe ja sokeri kulhossa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kaada se sekoittaen joukkoon.
- Lisää valkoviinietikka, suola ja sinapinsiemenet sekoittaen tasaiseksi massaksi.
Kaada massa kannelliseen purkkiin ja nosta jääkaappiin vetäytymään (suositeltavaa: noin vuorokaudeksi ennen tarjoilua).