Luomu naudan paistisuikale couscous salaatin kera
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
NaudanlihaAinesosat
1 rs Tamminen luomu naudan paistisuikale 300 g
1 rkl voita tai öljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
Helmicouscous
250 g helmicouscousta
1,5 l vettä
1 tl suolaa
Paahdettu broccolini & fenkoli lisuke
250 g fenkolia
250 g broccolinia
1 rkl voita tai öljyä paistamiseen
suolaa
Valmistusohje
- Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön noin 20 minuutin ajaksi ennen valmistusta.
- Ruskista paistisuikaleita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kuumalla paistinpannulla kevyesti käännellen.
- Jatka kypsennystä miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää ja mureaa.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Helmicouscous
- Keitä helmicouscousia suolatussa vedessä noin 12 minuutin ajan.
- Valuta ylimääräinen vesi siivilän läpi pois.
- Halutessasi voi sekoittaa ripauksen öljyä kypsän couscousin joukkoon.
Paahdettu broccolini & fenkoli lisuke
- Halkaise fenkoli, poista kanta ja kovat varret.
- Huuhtele ja leikkaa pieniksi paloiksi.
- Ripottele suolaa pienityn fenkolin päälle ja anna maustua broccolinin valmistuksen ajan.
- Huuhtele ja kuivaa broccolinit.
- Kuumenna öljy tai voi paistinpannulla ja lisää broccolinit pannulle.
- Paahda broccolinit paistinpannulla kevyesti käännellen n. 3- 5 minuutin ajan.
- Mausta ripauksella suolaa.
Kokoa tarjoiluannos yhdistämällä valmistetut ainekset ja koristele halutessasi seesaminsiemenillä, syötävillä kukilla ja rucolanversoilla. Tarjoile kastikkeena maustamatonta jugurttia, johon on lisätty ripaus suolaa.