Luomu naudan paistisuikale couscous salaatin kera

Valmistusaika

1 tunti

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Naudanliha

Ainesosat

1 rs Tamminen luomu naudan paistisuikale 300 g

1 rkl voita tai öljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Helmicouscous

250 g helmicouscousta
1,5 l vettä
1 tl suolaa

 

Paahdettu broccolini & fenkoli lisuke

250 g fenkolia
250 g broccolinia
1 rkl voita tai öljyä paistamiseen
suolaa

Valmistusohje

  1. Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön noin 20 minuutin ajaksi ennen valmistusta.
  2. Ruskista paistisuikaleita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kuumalla paistinpannulla kevyesti käännellen.
  3. Jatka kypsennystä miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää ja mureaa.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

Helmicouscous

  1. Keitä helmicouscousia suolatussa vedessä noin 12 minuutin ajan.
  2. Valuta ylimääräinen vesi siivilän läpi pois.
  3. Halutessasi voi sekoittaa ripauksen öljyä kypsän couscousin joukkoon.

 

Paahdettu broccolini & fenkoli lisuke

  1. Halkaise fenkoli, poista kanta ja kovat varret.
  2. Huuhtele ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  3. Ripottele suolaa pienityn fenkolin päälle ja anna maustua broccolinin valmistuksen ajan.
  4. Huuhtele ja kuivaa broccolinit.
  5. Kuumenna öljy tai voi paistinpannulla ja lisää broccolinit pannulle.
  6. Paahda broccolinit paistinpannulla kevyesti käännellen n. 3- 5 minuutin ajan.
  7. Mausta ripauksella suolaa.

 

Kokoa tarjoiluannos yhdistämällä valmistetut ainekset ja koristele halutessasi seesaminsiemenillä, syötävillä kukilla ja rucolanversoilla. Tarjoile kastikkeena maustamatonta jugurttia, johon on lisätty ripaus suolaa.