YouTube Facebook Instagram

Nakkikeitto maalaisnakeista

Ainesosat

1 pkt/280 g Tamminen luomu maalaisnakki
TAI
1 pkt/300 g Tamminen maalaisnakki

7 dl lihalientä
1,5 dl kuviopastaa
2 kpl porkkanaa
1 kpl lanttua
1 kpl sipulia
1 rkl tomaattipyreetä
3 kpl laakerinlehtiä
6 kpl maustepippuria
persiljaa koristeluun
Suolaa myllystä

Valmistusohje

  1. Pilko nakit, viipaloi sipuli ja paloittele porkkanat ja lanttu kuutioiksi.
  2. Kuumenna lihaliemi kattilassa kiehuvaksi ja lisää sekaan tomaattipyree, maustepippurit ja laakerinlehdet.
  3. Lisää joukkoon sipuliviipaleet sekä porkkana- ja lanttukuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää joukkoon paloitellut nakit ja pasta, ja jatka keittämistä noin 10 minuutin ajan välillä kevyesti sekoittaen.
    Huomioi, että valitun pastan kypsymisaika vaikuttaa keittoaikaan.
  5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa myllystä. Ripottele lopuksi keiton päälle hienonnettua persiljaa.

OIVA