Paneroitu porsaan lihasuikale broccolinin kera

Valmistusaika

Max 30 min

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Porsaanliha

Ainesosat

1 rs Tamminen porsaan paneroitu lihasuikale 250 g
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

Broccolinilisuke

250 g minibroccolinia
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 kpl granaattiomenaa
½ punttia korianteria koristeluun

 

Paahdetut valkosipulit

2 kpl valkosipulia

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Paista porsaanlihasuikaleita kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia kevyesti käännellen, kunnes suikaleiden pinta on kullanruskea.
    Huomioithan, että paneroidut porsaanlihasuikaleet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.

 

Broccolinilisuke

  1. Paista minibroccolineja voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paahdetut valkosipulit

  1.  Leikkaa kokonaisista valkosipuleista yläosan kanta pois ja paahda niitä leikkuupinta alaspäin miedolla lämmöllä paistinpannulla sipulin koosta riippuen noin 5-10 minuutin ajan.

Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä lihasuikaleista, paistetuista broccolineista ja paahdetuista valkosipuleista. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä sekä silputulla korianterilla.