Paneroitu porsaan lihasuikale broccolinin kera
Valmistusaika
Max 30 minHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
PorsaanlihaAinesosat
1 rs Tamminen porsaan paneroitu lihasuikale 250 g
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
Broccolinilisuke
250 g minibroccolinia
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 kpl granaattiomenaa
½ punttia korianteria koristeluun
Paahdetut valkosipulit
2 kpl valkosipulia
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
- Paista porsaanlihasuikaleita kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia kevyesti käännellen, kunnes suikaleiden pinta on kullanruskea.
Huomioithan, että paneroidut porsaanlihasuikaleet sisältävät valmiiksi ainesosissaan mausteita ja suolaa.
Broccolinilisuke
- Paista minibroccolineja voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin neljän minuutin ajan, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paahdetut valkosipulit
- Leikkaa kokonaisista valkosipuleista yläosan kanta pois ja paahda niitä leikkuupinta alaspäin miedolla lämmöllä paistinpannulla sipulin koosta riippuen noin 5-10 minuutin ajan.
Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä lihasuikaleista, paistetuista broccolineista ja paahdetuista valkosipuleista. Viimeistele annos granaattiomenan siemenillä sekä silputulla korianterilla.