Paneroitu wienerleike ruusukaalilisukkeella

Valmistusaika

Max 30 min

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Porsaanliha

Ainesosat

1 – 2 rs  Tamminen wienerleike, gluteeniton

2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen

 

Ruusukaalilisuke

Mikäli ruokailijoita on neljä, voit tuplata alla olevan reseptin määrät.

300 g ruusukaalia
200 g osterivinokkaita
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 kpl limeä
1 kpl punasipulia
½ punttia kirveliä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Paista wienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.

 

Ruusukaalilisuke

  1. Huuhtele ruusukaalit ja osterivinokkaat. Halkaise ruusukaalit ja paloittele sienet pieniksi paloiksi.
  2. Paista ruusukaaleja ja osterivinokkaita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin 8 minuutin ajan, kunnes sienet ovat ruskistuneet ja ruusukaalit hieman pehmenneet.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä ruusukaalilisuke tarjoiluastiaan.
  4. Paista puolitettuja limejä paistinpannulla leikkuupinta alaspäin noin minuutin ajan.
  5. Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä wienerleikkeistä, ruusukaalilisukkeesta ja paistetuista limeistä. Viimeistele annos viipaloidulla punasipulilla ja sekä silputulla korianterilla.