Paneroitu wienerleike ruusukaalilisukkeella
Valmistusaika
Max 30 minHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
PorsaanlihaAinesosat
1 – 2 rs Tamminen wienerleike, gluteeniton
2-4 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
Ruusukaalilisuke
Mikäli ruokailijoita on neljä, voit tuplata alla olevan reseptin määrät.
300 g ruusukaalia
200 g osterivinokkaita
2 rkl voita tai kuumakestoista ruokaöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 kpl limeä
1 kpl punasipulia
½ punttia kirveliä
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.
- Paista wienerleikkeitä kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla reilussa määrässä kuumakestoista öljyä tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa n. 4 – 5 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea.
Ruusukaalilisuke
- Huuhtele ruusukaalit ja osterivinokkaat. Halkaise ruusukaalit ja paloittele sienet pieniksi paloiksi.
- Paista ruusukaaleja ja osterivinokkaita voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kohtalaisella lämmöllä paistinpannulla kevyesti käännellen noin 8 minuutin ajan, kunnes sienet ovat ruskistuneet ja ruusukaalit hieman pehmenneet.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla ja siirrä ruusukaalilisuke tarjoiluastiaan.
- Paista puolitettuja limejä paistinpannulla leikkuupinta alaspäin noin minuutin ajan.
- Kokoa tarjoiluannos kypsennetyistä wienerleikkeistä, ruusukaalilisukkeesta ja paistetuista limeistä. Viimeistele annos viipaloidulla punasipulilla ja sekä silputulla korianterilla.