Pekonihilloke

Valmistusaika

Max 30 min

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Burgerit

Ainesosat

300 g pekonia
1 kpl punasipulia
1 dl ruskeaa sokeria
1 dl colajuomaa
1/2 dl balsamicokastiketta
3 kpl valkosipulinkynsiä

Valmistusohje

  1. Leikkaa pekonit suikaleiksi ja hienonna kuoritut valkosipulikynnet sekä punasipuli.
  2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla tai kasarissa. Nosta ruskistunut ja rapea pekoni lautaselle.
  3. Paista hienonnetut sipulit pekonirasvassa, kunnes ne ovat pehmenneet.
  4. Lisää paistettu pekoni ja loput ainekset joukkoon ja jatka keittämistä varovasti sekoittaen, kunnes seos on paksua.
  5. Jäähdytä hetki ennen tarjoilua