YouTube Facebook Instagram

Srirachamajoneesi

Ainesosat

2 dl ruokaöljyä
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
1 1/2 rkl srirachakastiketta
1 rkl soijakastiketta
suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää ruokaöljy, valkoviinietikka ja sinappi  joukkoon.
  2. Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana.
  3. Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua.
  4. Sekoita perusmajoneesin sekaan sriracha- ja soijakastikekastike ja mausta lopuksi suolalla.
    Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.

OIVA