Teriyakimajoneesi
Valmistusaika
Max 30 minHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
BurgeritAinesosat
2 dl rypsiöljyä
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
1 1/2 rkl teriyakikastiketta
suolaa maun mukaan
Valmistusohje
- Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää rypsiöljy, valkoviinietikka ja sinappi joukkoon.
- Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana.
- Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua.
- Sekoita perusmajoneesin sekaan teriyakikastike ja mausta lopuksi suolalla.
Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.