Teriyakimajoneesi

Valmistusaika

Max 30 min

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Burgerit

Ainesosat

2 dl rypsiöljyä
1 kananmuna
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
1 1/2 rkl teriyakikastiketta
suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Riko kananmuna kapeaan ja korkeaan astiaan siten, että keltuainen jää ehjäksi. Lisää rypsiöljy, valkoviinietikka ja sinappi  joukkoon.
  2. Paina sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Laske ja nosta sauvasekoitin kertaalleen astiassa noin 15–20 sekuntia kestävän sekoituksen aikana.
  3. Majoneesi on valmista, kun seos on kiiltävää ja paksua.
  4. Sekoita perusmajoneesin sekaan teriyakikastike ja mausta lopuksi suolalla.
    Huomioi, että majoneesiin käytettävien aineksien tulee olla huoneenlämpöisiä.