Luomu naudan sisäpaistipala
Tuotekuvaus
Tamminen Luomu naudan sisäpaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä eettisesti tuotetusta 100 % suomalaisesta luomunaudanlihasta. Luomunaudan sisäpaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.
Ainesosat
Suomalainen luomunaudanliha
(100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 475 kJ, (113 kcal), rasva 2,9 g, josta tyydyttynyttä 1,2 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paloittele luomunaudan sisäpaisti ja esikypsennä lihoja paistinpannulla paistaen kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa, kunnes ne ovat ruskistuneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta lihat uunipataan ja kaada niiden päälle 2 dl vettä. Jatka kypsennystä uunipadassa kannen alla välillä sekoittaen, 175 asteisessa uunissa n. 1,5 -2 tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää ja mureaa. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.