Naudan ohut lihasuikale Asian style Teriyaki
Tuotekuvaus
Tamminen naudan ohuet lihasuikaleet valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi ohuiksi suikaleiksi suikaloidut ja aasialaiseen tyyliin maustetut lihasuikaleet kypsennetään paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera. Soveltuvat käytettäväksi wokkeihin, bowleihin, pataruokiin ja kastikkeisiin.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (75 %), vesi, sokeri, mausteet (mm. paprika, sipuli, valkosipuli, mustapippuri, chili, inkivääri), jodioitu suola,
aromit, viinietikka, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E202, E211), happamuudensäätöaine
(E330)
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 469 kJ, (111 kcal), rasva 2,2 g, josta tyydyttynyttä 0,9 g, hiilihydraatit 5,9 g, josta sokereita 4,5 g, proteiini 16 g, suola 1,6 g
Laktoosia 0g/100g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista valmiiksi maustettuja naudan ohuita fileesuikaleita paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 4 – 6 minuutin ajan kevyesti käännellen. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.