Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak kasvislisukkeen kera

Valmistusaika

1 tunti

Hlömäärä

3-4 hlöä

Tuoteryhmä

Naudanliha

Ainesosat

1 kpl Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak n. 450 g
suolaa ja mustapippuria myllystä

 

Kasvislisuke

6 porkkanaa
400 g ruusukaalia
150 g sokeriherneitä

 

Juustokastike

150 g Comté juustoa
2 dl ruokakermaa

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 7-8 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 10-15 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Fillet Cap Steakin paistipannulla paistaen noin 7-8 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 10-15 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.
  4. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi.
  5. Viipaloi Fillet Cap Steak ohuiksi viipaleiksi.

Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.

 

Kasvislisuke

  1. Huuhtele porkkanat, ruusukaalit ja sokeriherneet juoksevan veden alla ja kuivaa ne talouspaperilla kevyesti painellen.
  2. Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja puolita ruusukaalit.
  3. Kypsennä porkkanoita ja ruusukaaleja 200 asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan.
  4. Viipaloi sokeriherneet ja ripottele kypsennettyjen kasvisten päälle.

 

Juustokastike

  1. Kaada kerma kattilaan ja pienennä Comté juusto kerman joukkoon.
  2. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä kevyesti sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
  3. Aja seos tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella ja jäähdytä kastike ennen tarjoilua.