Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak kasvislisukkeen kera
Valmistusaika
1 tuntiHlömäärä
3-4 hlöäTuoteryhmä
NaudanlihaAinesosat
1 kpl Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak n. 450 g
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kasvislisuke
6 porkkanaa
400 g ruusukaalia
150 g sokeriherneitä
Juustokastike
150 g Comté juustoa
2 dl ruokakermaa
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 7-8 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 10-15 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Fillet Cap Steakin paistipannulla paistaen noin 7-8 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 10-15 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.
- Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi.
- Viipaloi Fillet Cap Steak ohuiksi viipaleiksi.
Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.
Kasvislisuke
- Huuhtele porkkanat, ruusukaalit ja sokeriherneet juoksevan veden alla ja kuivaa ne talouspaperilla kevyesti painellen.
- Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja puolita ruusukaalit.
- Kypsennä porkkanoita ja ruusukaaleja 200 asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan.
- Viipaloi sokeriherneet ja ripottele kypsennettyjen kasvisten päälle.
Juustokastike
- Kaada kerma kattilaan ja pienennä Comté juusto kerman joukkoon.
- Kuumenna seosta miedolla lämmöllä kevyesti sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
- Aja seos tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella ja jäähdytä kastike ennen tarjoilua.